Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde XXL » 04 Feb 2013, 15:52

ASOCIATIILE APICOLE PRAHOVENE=O MARE BASINA
....binenteles cand e vorba de PNA tocesc peretii la apia
dar la proteste ciocu mic si capul la cutie
...in rest protestul si-a atins scopul au fost vreo 4 televiziuni,textul protestului a fost inaintat la prefect.luni 11.02 o sa fie urmatoarea actiune S.A.N. consultari cu min agriculturii si cu cel al finantelor la sediul Agrostar
...membrii dupa forum prezenti azi la protest ;in jur de 15 (cei pe care i-am putut recunoaste)
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde eugen. » 04 Feb 2013, 16:12

Si eu ma asteptam sa fim mai multi ..... dar atata timp cat in in grupul lor de discutii (pe yahoo, parca) cei ce conduc asociatiile comenteaza " cine i ma Sorin asta sa ne scoata el apicultorii in strada ? " nu te poti astepta la mai mult . Rusine lor ! Mai spun ca reprezinta apicultorii ...

PS. A avut o prezenta discreta si o forma asociativa ! Cinste lor .... chiar daca s mai noi in bransa !
eugen.

Mesajde nicus » 04 Feb 2013, 16:18

Baietii de pe asociatii sunt cumparati (nu e greu de observat la asemenea liniste), cu bani demolezi orice, cumperi guralaii (primaru, notaru, chelneru, groparu) ..si te instalezi,
dupa care iti iei banii inapoi.
Baieti, o lupta nu inseamna un razboi. Va multumesc pentru participare, ne vedem la Bucuresti, vine domnul ministru sa nu l lasam singur.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde eugen. » 04 Feb 2013, 16:25

Multumesc colegilor din Bucuresti ce ne au sustinut prin prezenta lor la miting :!:
eugen.

Mesajde dacycus » 04 Feb 2013, 16:37

Foarte bine puse problemele apiculturii la Ploiesti. Felicitari. Pacat de numarul redus al celor prezenti. Cu siguranta ca cei de la putere vor lua act de cererile si ingrijorarile noastre. Problema este daca le vor pasa de framantarile apicultorilor. Este total absurda,impozitarea celor care nu au accesat nicio masura europeana. Nu am nimic cu cei care au luat bani,dar cunosc un caz in care s-au luat cate doua fonduri pentru cei doi gineri din aceeasi familie,accesand in total 50000 de euro. Si in loc sa detina dupa 2 ani,peste 400 de familii,abia aveau cei doi gineri in total 50 de familii albine. Fara comentarii. Ca la noi,la nimeni!
dacycus

Mesajde so-ri-pan » 04 Feb 2013, 16:39

eugen. scrie:Multumesc colegilor din Bucuresti ce ne au sustinut prin prezenta lor la miting :!:

Si eu, si tuturor celor care au fost alaturi macar cu inima si speranata.
so-ri-pan

Mesajde octav79 » 04 Feb 2013, 16:47

Bubu Trantoru' scrie:Rezumat protest PLOIESTI

Azi la intalnirea de protest de la Ploiesti au fost prezenti aproximativ 30 de apicultori(sunt indulgent) 10 reporteri de la diferite televiziuni si vreo 30 de jandarmi....................

Si eu am fost la acest miting si am vazut cam 50 de apicultori si cam 15 jandarmi si cativa reporteri: Antena 1, ProTV, Realitatea, Prahova TV si inca vreao 2 locale.
Conteaza la acest numar sa fim mai exacti.

Apropo unii spun ca nu vin la protest in Bucuresti. Nu e bine, eu sunt din Bucuresti si am venit la Ploiesti. Ar fi frumos sa intoarceti vizita. Eu sper sa vina cat mai multi.

Toate bune!
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde eugen. » 04 Feb 2013, 16:54

octav79 scrie:
Bubu Trantoru' scrie:Rezumat protest PLOIESTI

Azi la intalnirea de protest de la Ploiesti au fost prezenti aproximativ 30 de apicultori(sunt indulgent) 10 reporteri de la diferite televiziuni si vreo 30 de jandarmi....................

Si eu am fost la acest miting si am vazut cam 50 de apicultori si cam 15 jandarmi si cativa reporteri: Antena 1, ProTV, Realitatea, Prahova TV si inca vreao 2 locale.
Conteaza la acest numar sa fim mai exacti.

Apropo unii spun ca nu vin la protest in Bucuresti. Nu e bine, eu sunt din Bucuresti si am venit la Ploiesti. Ar fi frumos sa intoarceti vizita. Eu sper sa vina cat mai multi.

Toate bune!

Organizati va cat mai repede ... ca timpul trece .Stabiliti ce si cum si va sustinem !
eugen.

Mesajde octav79 » 04 Feb 2013, 17:00

eugen. scrie:Multumesc colegilor din Bucuresti ce ne au sustinut prin prezenta lor la miting :!:

Cu placere, si alta data daca va fi nevoie. Va asteptam acum in Bucuresti pe 11.02.
Din pacate in Bucuresti sunt foarte putini apicultori, fata de celelalte orase si judete din tara. Poate totusi vom reusi sa infiintam si noi aici o filiala SAN, cu ajutorul domnului Sorin si evident al apicultorilor din Bucuresti si Ilfov.
Tinem aproape.
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde Mircea_63 » 04 Feb 2013, 17:10

Bubu Trantoru' scrie:
IMI CER SCUZE DACA NU AI FOST PE DEPLIN MULTUMIT DE CE S-A INTAMPLAT LA PLOIESTI.
PROMIT CA TE SUSTIN DE LA DISTANTA CAND SE VA FACE ASA CEVA SI LA TIMISOARA.(DACA SE VA FACE) :!:

Bubule, nu mai striga ca nu-ti sade bine! Sunt foarte multumit ca ati "iesit" la Ploiesti. Daca se intampla asta la Timisoara, ma prezint in mod sigur.
Fii sigur ca in viata mult mai de folos este critica decat laudele. Ma refer la critica constructiva si prieteneasca. Sper ca nu ai indoieli ca sunt cu totul alaturi de cauza voastra (care este si a mea), iar ceea ce tu percepi ca fiind critica sau nemultumire este de fapt un factor constructiv.

Vezi ca aceste iesiri pot fi percepute si altfel: ia uite mah, au iesit si astia sa-si apere averea, zgarcitii...n-ar da nimic...numai sa primesca! Trebuie sa fie foarte clar DE CE ne nemultumeste acest impozit, altfel batem la usi inchise!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde XXL » 04 Feb 2013, 17:18

nicus scrie:Baietii de pe asociatii sunt cumparati (nu e greu de observat la asemenea liniste), cu bani demolezi orice, cumperi guralaii (primaru, notaru, chelneru, groparu) ..si te instalezi,
dupa care iti iei banii inapoi.
Baieti, o lupta nu inseamna un razboi. Va multumesc pentru participare, ne vedem la Bucuresti, vine domnul ministru sa nu l lasam singur.

mai nicus eu nu cred ca sefii de asociatii au fost cumparati
...cred mai degraba ca sunt speriati..si cea mai buna politica pt ei este sa
tina capul in nisip ..sa taca malc nu cumva baietii astia noi (cu 70%) sa caute prin arhive
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde eugen. » 04 Feb 2013, 17:56

eugen.

Mesajde BUNKA » 04 Feb 2013, 18:03

adytza scrie:Sunt bune iesirile in strada insa trebuie sa fim atenti ce solicitam. Cum pentru neimpozitare nu prea mai gasim sustinere eu revin cu ideea sustinerii POLENIZARII care prin stabilirea unor valori foarte mari ale normei venit este pusa in pericol deoarece franeaza dezvoltarea sau chiar micsoreaza numarul de ferme mijlocii si mari si implicit micsoreaza drastic numarul de famiilii de albine cu implicatii grave in viitorul alimentatiei cetatenilor UE. Insa cel mai bine o spune Parlamentul Euopean si pe asta trebuie sa marjam si noi ca sa avem sorti de izbanda: http://www.ziarulfaclia.ro/pe-face-apel ... albinelor/
PS. Din postarile unor colegi am inteles ca norma de venit in Franta este undeva pe la 10 euro/familie in conditiile in care mierea se vinde acolo cu cel putin 10euro/kg in timp ce la noi primul prag este de vreo 18 euro/familie iar un kg de miere este aproape 2 euro(la achizitor). Si acesta ar fi un argument in sustinerea micsorarii drastice a normei de venit.

Adyta, astea-s argumentele solide de care are nevoie meetingul asta..bravo, sa se vada clar ca guvernul nostru merge contra-curentului din UE cu legea asta pe care vor sa o dea si care influienteaza nefavorabil apicultura!
Tare mi-ar place sa ajung la Bucuresti !
Argumente sunt multe si puternice...trebuie puse pe hartie, si Sori-Pan daca si-a asumat rolul de lider ar trebui sa faca o astfel de lista lunga care sa fie prezentata atunci cand va fi intrebat oricine de la acel miting care sunt revendicarile!
Save the Bees !!
O lozinca de asta s-ar auzi pana la Bruxelles
BUNKA

Mesajde BUNKA » 04 Feb 2013, 18:12

Inca o chestie..voi astia care faceti parte din alte asociatii apicole decat ACA ar trebui sa-i trageti de maneca...BAAA...tu ce prasesti acolo?..pe cine reprezinti?..De ce am intrat in asociatia ta?...ACA macar am vazut ca are o pozitie coerenta, as vrea sa vad la fel si din partea celorlalte asociatii insa daca intrati sa fedeti care e pozitia ROMAPIS si a FAAR, o sa vedeti o lista lunga de asociatii apicole afiliate la FAAR (Federatia Asociatiilo Apicole din Romania) care sustin idiotenia de proiect de lege...Dragos2006, Puisoru...voi ce faceti acolo??...am vazut ca sunteti PRO
Ce sa ne mai ascundem dupa colt...iesiti aici si spuneti-va pozitia deschis in fatza PULIMII cum ai ziceti voi, nu vreau sa supar pe nimeni dar sa stim si noi CU CINE VOTAM !!
http://www.romapis.org/index.php?id=comunicat
http://www.romapis.org/index.php?id=membrii_ROMAPIS
...`a uite ce-i acolo...astia toti sunt PRO idiotenia asta??...intrebare intrebatoare!
BUNKA

Mesajde eugen. » 04 Feb 2013, 18:37

Pe 31.01.2013 SAN a prezentat documentul ce a stat la baza mitingului de astazi in fata conducerii AFAR ( a fost prezent si presedintele , care este in comitetul director ROMAPIS si vicepresedinti si alti membri ai comitetului director ) si a mai multor membri ai asociatiei . Astazi n am vazut pe nimeni din conducere .... si nici n am auzit ca a trimes vreun SMS sau e mail membrilor ca astazi e miting ... Dar cu ceva timp in urma a trimes SMS sau e mail ca membri sa si achite cotizatia pana pe 31.01.2013 ca a sa nu riste excluderea....
eugen.

Mesajde valter » 04 Feb 2013, 19:06

Dobrescu se gandeste cu nostalgie la clipele placute petrecute in Franta...clipe platite de minister pentru a se informa si disemina info la bazbuzuci despre impozitare , cote si forme de sprijin.

Pentru urmatorul schimb de experiente in UE e lista ''incarcata''...pe cine o cadea beleau? :lol:

ps. e usor sa te deplasezi pe banii contribuabilului colea in sud estul Frantei...Ploiestiul e departe . 8-)
valter

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA