Bunkane, ziceai ceva de ,, luat cu parul daca-ti vine la poarta ... "
Nu vine bre, stai linistit ... dar iti trimite mesager cu hartia in care te anunta ca ai de achitat suma X, cu penalizari adaugate. Ai citit atent ? ... cu penalizari bre !!! ... de parca ai luat imprumut de la ei.
Nu platesti anul in curs ? ... nu-i nimic, se adauga la urmatorul, tot cu penalizarile de rigoare, ca doar nu-i doare pixul ... si tot asa pina primesti citatie ... apoi daca esti tot asa pasiv, te vor insoti baietii cu ochi albastri.
Mai departe iti imaginezi tu scenariul ...
@Andrei C, ai dreptate si nu pot sa zic ca e bine cum e.
FMI-ul asta a mai produs victime colaterale in "miunatele" sale actiuni de a dirija lumea. Totusi, victimele acelea au mai mari realizari decat multi dintre noi ... le-au rasarit vile si palate, iar de semnat numele, multi nu stiu.
Ce sa mai zic de celelalte "victime" ale top 500, decat ca sint bine mersi iar noi ... ar trebui sa multumim zimbind pt. 2500 Eu/ cap locuitor datorie externa, pt. preturi ca la ei cu salarii ca la noi, pt. taxe si ... impozitare ?.
Si sa mai zic una tot de-a FMI-ului. Cu niste ani in urma si-au luat picioare-n c*r taman in Argentina ( unde fu' Base in vizita ) ... iar acum au investit peste 300 miliarde acolo. Cum suna suma aia pe linga prafu-n ochii romanilor, a ?. E tot o tzara si aia, mai slab dezvoltata, dar Romania, unde e ?... pe culmile dezvoltarii ?.
Nu ma iau de tine, ca esti prietenul meu dar ... prea au intins ata FMI-ul asta.
Vind tot si emigrez ... in Namibia.