So-ri-pan, nu era vorba de Viena (decât dacă te gândeai la OMV), ci de Bruxelles, acolo unde agricultorii au protestat mai demult, și cu coloanele de tractoare și remorci, și cu animale, și cu lapte din ditamai cisternele vărsat la canal...
Și am uitat să spun că mai avem și alte instituții care ne cântă cum vor ele : Banca Mondiala și F.M.I. (despre ultima știi din presa ca a impus sa nu ne atingem de comisioanele ilegale ale bancilor)..asta ca să ai o imagine mai aproape de adevăr ...
De protestat, poți să protestezi cât vrei..mie mi-a trecut pofta de vânătăi de bulan și de amenzi de„ tulburarea liniștii publice„...și acelea pe nedrept ...dar eram prin zonă..și le trebuie și jandarmilor o justificare de activitate..
Știi cum se spune: „..tot pățitul e priceput!..„
Iar politicienii sunt toți la fel, mint la fel de mult cât ne promit, fără nicio diferență de culoare, până ajung la ciolan..restul nu mai conteaza.
Din alt punct de vedere, bagă de seamă că a apus vremea liderilor de sindicat cu gura mare ce ajungeau deputați, senatori sau miniștri la transporturi..Sau poate ai si tu șansa ta..multa baftă..!!
Eu prefer sa-mi vad de albine și de locul de munca de la care platesc impozit pe venit, cas, cass..etc și pentru cei care vor asistență sociala prin PNA, sau scutiri de taxe.