andrei_calinescu scrie:Domnilor, v-ati orientat exclusiv catre impozit.
Mai sunt insa si alte sume de bani, despagubiricolaterale pentru apicultura.
In Franta spre exemplu, de 2 ani se platesc prime de calamitate naturala pentru seceta.
Platite de stat.
In functie de analizele emise de Meteo France, se stabileste per departament daca a fost situatie de calamitate, dupa care se infaptuieste un dosar, de pe urma caruia apicultorul e despagubit.
Si asta ar trebui sa fie o propunere , deoarece de ani de zile Romania cunoaste astfel de situatii.
andrei_calinescu scrie:Ca sa nu ne pierdem in detalii, daca priviti tabloul recapitulativ(ultima pagina), ei au acelasi forfet pentru exploatatii pana la 400 de stupi- cuantumul nu se modifica.
Altceva , 10Euro inseamna 43 de roni, nu?
Pentru impozitul propus in Romania, pentru exploatatii peste 100 de stupi, cuantumul e 98 de roni, adica dublu decat in Franta.
E minunat.
so-ri-pan scrie:valter scrie:
Sorine, salutare.
Nu ar fi bine ca si sindicatul sa incropeasca ceva asemanator si sa o arunce pe masa.
ps. Tara se misca si asta ne bucura.
Valter, chiar m-ai amuzat!!Pai eu am pus pe masa de o luna de zile protestele(vezi in urma)!!!
Ce dracu sa mai pun? Sti ca pun si mult suflet!!
Baietii de aici sunt deja "plictisiti" de punerile mele![]()
Nu-mi merge schenerul ca lumea(sau poate nu ma duce pe mine bibilica) sa le pun cu numarul de inregistrare. Dar nu cred ca-i necesar pentru ca eu am dus "hartiile" cu baietii", ei fiind martori la ce am intreprins. Justificarea mea este cuvantul lor. Sindicatul o face COLECTIV cand o face. Nu ca asa "vrea muschii mei"!!!![]()
Te-am amuzat si eu?
bucursorinelionel scrie:Prietene, Dilă Daniel, dă-mi te rog pe MP un nr de mail sa îți trimit ceva.Dacă ești drăguț să postezi tu ulterior , îți rămân profun îndatorat..!!
eugen. scrie:- 16% impozit pe venit
- 5.5% CASS
- 31.5% CAS
eugen. scrie:Anuarul statistic al Romaniei 2013 editat de INSEE- DATE OFICIALE :
2006 - 20,4 kg familie
2007 - 17,1 kg
2008 - 20,1 kg
2009 - 18,9 kg
2010 - 17,4 kg
2011 - 19,3 kg
2012 - 17,9 kg
[b] Atunci de unde cele 30 de kg de miere ale doamnei dela MADR.....?????[/b]
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori