Da
puiutu scrie:Ma mai gandesc ca una din probleme ar putea fi si mierea pe care ierneaza eu stimuland cu aproximativ 30 kg zahar in toamnarestul adunand din natura si in special de la vii. Fiind din bailesti le cam place zaibarul![]()
puiutu scrie:Azi am ascultat stupii.Din pacate incepe sa maingrijoreze bilantul puna acum. Din 48 sapte nu au raspuns la apel.Nu stiu ce sa zic tratamente le-am facut in toamna(varachet 3 plus mavrirol)am strans cuibul destul de mult( 5,6,7, rame) nu am condens instup.Preventiv le-am administrat si turte din zahar macinat si miere in prima faza pe site dupa care nefiind bagate in seama le-am mutat pe ramedeasupra cuibului. zilele astea vreau sa le mai fac un rand de turte in care sa le pun si sare de lamaie si protofil si drojdie. Tot citesc pe forum si vad ca sunt stupari care nu au pierderi de loc si nu stiu unde gresesc eu cu ele fiindca in fiecare iarna am pierderi de 5- 7 stupi.
Ma mai gandesc ca una din probleme ar putea fi si mierea pe care ierneaza eu stimuland cu aproximativ 30 kg zahar in toamnarestul adunand din natura si in special de la vii. Fiind din bailesti le cam place zaibarul![]()
puiutu scrie:Eu folosesc un furtun . Nu a dat gres niciodata. Ma uitai la 2 din ei care au fost foarte buni anul trecut si din pacate erau toate moarte pe fundul stulului.Miere foarte multa au mancat mancarea pana sus in partea dinspre urdinissi acolo s-a terminat totul. La unul din ei cred ca amurit matca deoarece in toamna la impachetaj era iar acum gasi niste tentative de botci.
puiutu scrie:Eu folosesc un furtun . Nu a dat gres niciodata. Ma uitai la 2 din ei care au fost foarte buni anul trecut si din pacate erau toate moarte pe fundul stulului.Miere foarte multa au mancat mancarea pana sus in partea dinspre urdinissi acolo s-a terminat totul. La unul din ei cred ca amurit matca deoarece in toamna la impachetaj era iar acum gasi niste tentative de botci.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori