Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde kiloz » 16 Feb 2013, 21:07

Asta presupune capacitati de stocare si de comercializare.
Asta inseamna distrugerea micilor producatori,limitarea sau oprirea totala de la vinzarea directa a produselor propri.Asta inseamna sa fii sluga pe propriul tau pamant.

impozitarea ca instrument de scoatere la lumina, pe piata a productiei agricole e un instrument important pentru ca fara aceasta scoatere la lumina a productiei nu poti sa vorbesti de dezvoltare prin investitii si modernizare. N-are cum sa se duca un fermier la banca sa ia un credit ....
Daca nu est dator la banca si nu platest impozit pina te sufoci,nu esti bun la nimic.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde viorel55 » 16 Feb 2013, 21:23

eugen. scrie:Nu m am tras in poze.... :lol: :lol: :lol:

PS. Asociatia apicola Valea Prahovei a reprezentat apicultori prin neprezentare - nu e prima data ! (dovada de unitate ? )

Gresiti !! Valea Prahovei a discutat cu d-l deputat G... care ati vazut ca era "in tema" si a promis ca ne sustine in Parlament (de ce nu recunoasteti acest lucru ? )
Noi nu am putut semna condica pentru ca suntem ocupati cu organizarea Targului Mierii- Campina 2013 si Adunarea Generala a Federatiei ROMAPIS !!!
viorel55

Mesajde XXL » 16 Feb 2013, 21:31

...intradevar domnule Viorel taxa de taraba este mai importanta decat
interesele apicultorilor-o adunatura de pietarii au ajuns sa ne reprezinte
pe la ministere....rezultatele se vad.
VANZARE BUNA
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde eugen. » 16 Feb 2013, 21:55

viorel55 scrie:
eugen. scrie:Nu m am tras in poze.... :lol: :lol: :lol:

PS. Asociatia apicola Valea Prahovei a reprezentat apicultori prin neprezentare - nu e prima data ! (dovada de unitate ? )

Gresiti !! Valea Prahovei a discutat cu d-l deputat G... care ati vazut ca era "in tema" si a promis ca ne sustine in Parlament (de ce nu recunoasteti acest lucru ? )
Noi nu am putut semna condica pentru ca suntem ocupati cu organizarea Targului Mierii- Campina 2013 si Adunarea Generala a Federatiei ROMAPIS !!!

Si cand a fost mitingul ce faceati ? Chiar niciun apicultor de la voi nu putea participa ca reprezentat al vostru ? Se vad prioritatile.... adunarile generale sunt mai importante decat mitingurile si alte forme de protest.

PS. Deputatul vostru G .... e om ! al meu T. .... e cu pluta !
eugen.

Mesajde XXL » 16 Feb 2013, 21:59

eugen...e fierbere mare se alege alt presedinte la ROMAPIS
apicultorii sa se descurce intre timp singuri :D
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde api » 17 Feb 2013, 15:05

http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-84062

de la minutul 34.39-40.35

interesant nu? ..
“lasati albinele sa va explice” – Brother Adam
api

Mesajde filip » 17 Feb 2013, 17:17

http://www.gazetadeagricultura.info/ani ... casei.html
Daca vinzi un kg de miere poti fi considerat evazionist.
filip

Mesajde pst_claudiu » 17 Feb 2013, 17:23

http://www.tvrplus.ro/editie-ferma-83813

de la minutul 43. Mult respect pentru nea ciobanu' cu 10 clase!
pst_claudiu

Mesajde api » 17 Feb 2013, 19:00

Domnu' Vasile , cum spune domnia sa cioban cu 8 clase, ai toata stima si respectu din partea mea;
desi clase putine dar minte e multa si nu numai e si sanatoasa...

am mai spus-o si o repet e diferenta mare dintre ce se vede in realitate si cum se vede de sus de la imparatie;

"Grigore mulge vaca pe malu' apei si-n apa se vede invers"
“lasati albinele sa va explice” – Brother Adam
api

Mesajde clncatalin » 17 Feb 2013, 19:45

Felicitari si multumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea reportajului de stiri din urma cu 10 minute de la PrimaTV in care este combatuta impozitarea apiculturii si introducerea acestei ramuri in zootehnie!

Cred ca daca guvernantii nostri ar fi invatat oleaca de geografie si de economie, ar fi stiut ca aceasta activitate se numeste APICULTURA si este ramura distincta a economiei, nu este zootehnie.

Cu respect,
Calin Catalin
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/catalin.calin.353
clncatalin

Mesajde Gudas Valentin » 17 Feb 2013, 19:58

api scrie:http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-84062

interesant nu? ..

Tot respectul pt initiativa Dnl-ui Presedinte ACAR Fetea.
Dar la chestia cu ierbicidarea de la floarea soarelui mai apare o problema,tratarea porumbului cu insecticid (nu cu calipso) pt ceva insecta care distruge culturile de porumb in aceasi perioada cu inflorirea la floarea soarelui,stiind faptul ca albina culege cu placere polenul de la porumb,si in general stropirile se fac din avion,ne lasa fara culegatoare cu atat mai mult ca stim toti ca Floarea Soarelui are cleiul acela care mobilizeaza aripile albinelor si nu se mai intorc in stup,necesitand unificarea familiilor in vederea unei bune iernari dupa intoarcerea de la FS.

Inginerul cu care am vb despre acest insecticid,a spus clar ca nu este pietenos cu Albinele,iar daca mergem la Floare ne asumam acest risc si a mai zis ca are remanenta indelungata.

SCZ. nu ma prea pricep la denumirile substantelor de stropit sau ierbicidat (la mine in zona ne fiind o zona pt agricultura sau legumicutura, nu sau facut stropiri sau..) dar ca nu e Calipso am retinut :lol:

Sa le dea Dumnezeu judecata drepta Conducatorilor

Acelasi cel cu sapa. :o
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011
Gudas Valentin

Mesajde MyBees » 17 Feb 2013, 20:00

Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.

Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde so-ri-pan » 17 Feb 2013, 20:43

MyBees scrie:Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.

Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce :)

Eu dau coniacul! ;)
so-ri-pan

Mesajde Adi Hodis » 17 Feb 2013, 20:53

api scrie:http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-84062

interesant nu? ..

Stai asa ca altceva e ... "mai asa" !
La min. 40, comentatorul zice ca ... ,, o sa ne spuna cum putem castiga mai mult, fara ajutorul altora, gandind mai mult, muncind mai putin si cheltuind si mai putin !" :shock:

Cu ganditul, stiu ca pot gandi pina mi se ard neuronii ... da' muncind mai putin si cheltuind si mai putin, asta imi suna oarecum ca fondurile la lansare. Am zis atunci, nicaieri nu am vazut sa se dea bani moca si sa nu se deie inapoi nimic.
Fondurile nerambursabile sint numa' bune pentru a mai intra niste bani pe celelalte jgheaburi catre ... stat.

Oare ne-o invata in episodul urmator ca albina are ... aripi ?... si noi o-m sta. :roll:

Pina atunci, e bine ca doarse vorbeste despre polenizare si problemele generate de chimizare, CCD si ... trebuia sa zica de neonicotinoide ( n-am auzit pomenind ). Dar de la vorba pina la fapta, este cale lunga, cale pe care noi oricum mergem.
Ce e mai interesant,
De ce nu am vazut acestea imediat dupa afisarea impozitarii, de ce abia dupa ce presa a inceput sa publice mesajele apicultorilor, a ?.
Problemele astea existau si inainte ... dar numai pt. noi. V-ati prins ?. ;) :mrgreen:

ps
My Bees, care-i ala Adi ? ... ca-s mai multi. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MyBees » 17 Feb 2013, 21:09

Adi Hodis scrie:ps
My Bees, care-i ala Adi ? ... ca-s mai multi. :)

V-ati incurcat in telecomenzi... Eu discutam de stirile Prima TV, nu de tvr1...

Este Adicnst. Imediat ce poate intra pe forum posteaza el detalii.

Link catre Reportaj: MIEREA IN PERICOL
Ultima oară modificat de MyBees pe 17 Feb 2013, 22:37, modificat de 3 ori în total.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Adi Hodis » 17 Feb 2013, 21:14

pst_claudiu scrie:http://www.tvrplus.ro/editie-ferma-83813

de la minutul 43. Mult respect pentru nea ciobanu' cu 10 clase!

Categoric, omul are dreptate !.
Real, nu hirtia si haina al face pe om, ca zi de zi, toti, si aceia cu gulere albe ... mananca !.
Iar mancarea nu contine hartii s-au haine desi n-ar strica ... pt. unii.
Asta asa, ca sa vada cum e sa traiasca mai altfel. Ca si albinei, i se da chimicale la greu, are probleme cu Varroa, cu CCD si bolile, cu seceta ... cu siroapele aduse de cei ce bine-i stim.
Dar toti ar vrea sa manance miere sanatoasa iar drept rasplata, ai mai pune in carca un impozit !.
Asta-i viata reala. :evil:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA