profesorul;elev Bula numeste un animal care zboara?
bula ;crocodilul
profesorul; ...mai zboara si crocodilul
sigur...cei care au facut ordonanta
la fel au invatat biologie
Gudas Valentin scrie:Adi Hodis, pana acum vedem o pledoarie educativa (pt necunoscatorii ...)
so-ri-pan scrie:MyBees scrie:Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.
Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce
Eu dau coniacul!
octav79 scrie:so-ri-pan scrie:MyBees scrie:Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.
Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce
Eu dau coniacul!
Toata stima!
adycnst scrie:il felicit pe sorin si pe cei care au participat la "construirea" stirii! jos palaria, asa ar trebui sa faca fiecare presedinte de asociatie...daca se mai vrea presedinte si daca intr-adevar reprezinta o asociatie, un grup de apicultori, etc.
so-ri-pan scrie:XXL scrie:vali mitingurile au ramas ultima solutie...dar cine sa le organizeze?
sau mai bine spus cine o sa vina la ele?[/quote
Cum cine XXL? Tu, eu, ceilalti care au fost aproape!!!Are cine sa organizeze.
De venit... or veni toti crae simt ca nu au alta sansa sa-si apere demnitatea. Nu or mai sta numai sa se vaicareasca pe forum, se vor trezii si ei!Sper sa fie cat mai multi su sangele in flacari de felul in care suntem tratati. Pe http://www.lumeaapicola.ro a postat Eugen un material care trebuie citit de toti. Acolo se vede clar, cu datele ministerului, sum se incearca sa ne loveasca prin minciuna. La Bruxel se raporteaza o medie de 17,9Kg miere/familie/10 ani, iar in OUG 8 ne face "norma" pe 30Kg realizate.
Asta in conditiile in care Parlamentul European recunoaste ca apicultura in Europa are probleme si RECOMANDA STATELOR MEMBRE SA SPRIJINE SECTORUL!!!![]()
HALAL SPRIJIN!
Pentru "sprijinul" asta ar trebui sa cerem DEMISIA Directoarei TATOMIR ELENA. Numai si pentru perla data pe TV la Viata Satului de Duminica trecuta.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori