Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde cristi x » 24 Feb 2013, 13:04

balasbebe scrie:Ma declar fan Profu. Cine mai vine?

daca esti fan profu - iti fac o cantare la ministeru finantelor sa-ti ia impozit anual = nr stupi x 1000 euro x 16% = 160 euro/an/familie si atunci sa vad ce fan mai ramai.
incurajaza tu dezaxatii astia cu declaratiile lor si sa vezi cum se urca ailaltii cu impozitele pe noi.
cristi x

Mesajde balasbebe » 24 Feb 2013, 13:09

Am lucrat cu astfel de stup, fara sa fie brevetat. De fapt am fost nevoit, cand am trecut cu ramele de la 46 cm la Dadant. Eu am fost multumit. Acum daca uni colegi au alte pretentii eu ce sa fac? Cand au aparut stupii cu sita antivaroa, i-am criticat rau de tot, dar pe atunci nu eram pe un forum apicol. Acum nu as mai putea fara ei
balasbebe

Mesajde kissi » 24 Feb 2013, 13:14

Problema, cum o vad eu, nu este stupul in sine ci aberatiile despre castigurile pe care le aduce, pretul mobilierului pleaca de la 390 lei, iar productiile promise sunt pentru superstupi si nu pentru media pe stupi. Iar cei care impoziteaza cred ca toti stupii vor da superproductii.
kissi

Mesajde stupul » 24 Feb 2013, 13:21

Vin numai daca inventeaza rama claditoare de trantori la stupul Warre .
stupul

Mesajde kissi » 24 Feb 2013, 13:24

Cine a urmarit emisiunea trecuta Viata Satului, au spus ca o sa prezinte in aceasata emisiune un mod de a castiga mai mult,fara ajutorul altora, muncind mai putin, cheltuind mai putin? mai usor, gandind mai mult, etc. Oare asta este calea de urmat? Aici emisiunea - http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-84062 , pe la min. 40.
kissi

Mesajde calin bondaru » 24 Feb 2013, 13:31

oameni buni...mare atentie!
nu cumparati fara a avea in expluatare minim 1-2 ani un astfel de stup!
nu as avea nimic impotriva dar sa vii sa iti faci reclama agresiv, insistent , cu adevar minim si cu preturi exagerate, este strigator la cer!
acest stup va duce la depopularea stupinelor daca var intra masiv in stupine!
nu am nimic cu acest tip de stup, fiecare cu capul lui, dar pe mine ca apicultor ma deranjeaza!
calin bondaru

Mesajde teinegru64 » 24 Feb 2013, 13:32

Ceva nu se leaga .Acum trei ani zicea ca pentru a functiona un astfel de stup....trebuie sa avem rame perfecte (doar cu celule de lucratoare) Sa nu fi gasit in toata stupina o rama perfecta? ;) Probabil ca barladenii au schimbat si ramele din stupii profului :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde vslsilviu » 24 Feb 2013, 14:17

Ieri am tras si eu o fuga la Campina. Trage un ochi colo, pune o intrebare dincolo etc. Ajuns la etaj, dupa ce parcurg din priviri 2-3 standuri, vad la capatul scarilor o imbulzeala de oameni... "hmmm... ce se da gratis? :shock: ". Incerc sa ma strecor, nu am reusit; din fericire am recunoscut vocea din filmuletul de pe forum si atunci am facut imediat cale intoarsa: "nu am suficienta experienta pentru o astfel de companie si nici familii de testat pe o cutie cel putin controversata".

Sanatate!
vslsilviu

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 14:41

si eu ma declar fan profu,daca imi da cineva banii de pe prostiile alea de dvd-uri :cry: (cand ma gadesc ca ii cumparam fetitei mele vreo 10-15 dvd-uri cu desene animate)
costi_vic_ro

Mesajde Dragos2006 » 24 Feb 2013, 14:48

Ca a facut o cutie si o foloseste el e treaba lui , ca mai sunt si o serie de creduli care se baga cu ochii inchisi iar e treaba lor .
Dar cand tu vii in media si folosesti termenul "bio " fara nici o acreditate LEGALA este hotie pe fatza . Cand spaguiesti un reporter sa spuna ca ai inventat lada minune care te scapa de varooa e excrocherie pe fatza . Cand spui ca o astfel de lada iti aduce un venit de 1000 euro pe an e sarlatanie pe fata .
Voi face o scrisoare catre ministerul finantelor in care voi explica ca detinatorii de astfel de lazi au 3 colonii de albine intr-o singura lada asa ca ei trebuie sa plateasca un impozit forfetar triplu. :lol:

Bebe ce dovada mai buna vrei sa vezi ca totul este o porcarie cand te poti uita la stupina prafului de acum 3 ani cand era inca pe sistem clasic ( avea ceva albine , chiar extragea si miere) si acum cand mai are trei albine pe lada . Faza tare in reportaj a fost cand a spus ca intri cu trei familii in toamna in respectiva lada iar in primavara iesi cu una ... :lol: :lol:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde State » 24 Feb 2013, 15:05

Nu sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea dar nici nu pot sa ma abtin. :lol:

Ce va impiedica sa-i faceti "reclama" cand il prindeti pe la vreun targ ? Cum apare , cum toti calare pe el cu contraargumente , asa cum va place sa scrieti aici pe forum ? Bag mana in foc ca pana acum nu s-a gasit niciunul sa-i zica vreo doua in fata , barbateste cum s-ar zice. Multi viteji se arata dupa razboi . Degeaba va agitati aici , parerea mea. Cainii latra , Ursu merge ... :lol: :lol: :lol: :lol: conform zicalei.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 15:08

State scrie:Nu sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea dar nici nu pot sa ma abtin. :lol:

Ce va impiedica sa-i faceti "reclama" cand il prindeti pe la vreun targ ? Cum apare , cum toti calare pe el cu contraargumente , asa cum va place sa scrieti aici pe forum ? Bag mana in foc ca pana acum nu s-a gasit niciunul sa-i zica vreo doua in fata , barbateste cum s-ar zice. Multi viteji se arata dupa razboi . Degeaba va agitati aici , parerea mea. Cainii latra , Ursu merge ... :lol: :lol: :lol: :lol: conform zicalei.

salutare, promit ca daca va ajunge la tg de la galati eu ii voi returna aceste dvd-uri cu toate argumentele de vigoare.
costi_vic_ro

Mesajde State » 24 Feb 2013, 15:16

costi_vic_ro scrie:salutare, promit ca daca va ajunge la tg de la galati eu ii voi returna aceste dvd-uri cu toate argumentele de vigoare.

Asta vroiam sa se intample ! :D Cu cat mai multi , cu atat mai bine . ;) La un moment dat se vor sesiza si astia care-i fac acum reclama. Atunci sa te tii Ursule ! :D
Din invatamant ai fost data afara , urmeaza din apicultura si nu ramane decat sa te duci cu vaca. Vei descoperi o noua rasa care da 100L de lapte pe zi. Intr-un final ...sigur se va gasi unul sa te schilodeasca, ca nu-i greu.
State

Mesajde State » 24 Feb 2013, 15:22

Si eu ma gandeam sa devin fan inrait. Cred ca totusi vin.
Din multa dragoste pentru prof , imi voi face multe postere cu el si le voi lipi pe la toate targurile sa-i fac "reclama". Tare mult m-as bucura sa-mi dea si autograf. :lol:

Cine mai vine ? :D
State

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 15:25

State scrie:

Si eu ma gandeam sa devin fan inrait. Cred ca totusi vin.
Din multa dragoste pentru prof , imi voi face multe postere cu el si le voi lipi pe la toate targurile sa-i fac "reclama". Tare mult m-as bucura sa-mi dea si autograf. :lol:

Cine mai vine ? :D

EU EU,DAR IN SPATELE POSTERULUI AM O ^GHIOAGA^ PREGATITA :lol: :lol:
costi_vic_ro

Mesajde Albinel » 24 Feb 2013, 15:28

State scrie:Nu sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea dar nici nu pot sa ma abtin. :lol:

Ce va impiedica sa-i faceti "reclama" cand il prindeti pe la vreun targ ? Cum apare , cum toti calare pe el cu contraargumente , asa cum va place sa scrieti aici pe forum ? Bag mana in foc ca pana acum nu s-a gasit niciunul sa-i zica vreo doua in fata , barbateste cum s-ar zice. Multi viteji se arata dupa razboi . Degeaba va agitati aici , parerea mea. Cainii latra , Ursu merge ... :lol: :lol: conform zicalei.

daca citesti ultima mea postare ,am spus acolo ce s-a intamplat chiar ieri la Campina .. ;)
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE