Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde State » 24 Feb 2013, 15:33

Albinel scrie:daca citesti ultima mea postare ,am spus acolo ce s-a intamplat chiar ieri la Campina .. ;)

am vazut ce s-a intamplat dar n-am tras nici o concluzie , decat ca :

Albinel scrie:nu mi-a ramas decat sa accept ca in bransa noastra e nevoie si de asemenea oameni..

Ori... nu asta trebuie facut.

Voi nu trebuie sa va ganditi decat la faptul ca alesii nostri pot citi ce abereaza paranoicul asta la TV . :shock:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Albinel » 24 Feb 2013, 15:42

aberatii citim si vedem zilnic in toate domeniile ,asta nu inseamna sa ne lasam dusi de nas ..si sa nu luam atitudine atunci cand avem ocazia ..din pacate asa cum spui si tu ,valorile noastre reale in apicultura prefera sa treaca neobservate si "ursul" sa mormaie tot timpul.. ;)
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 15:46

HAIDETI SA VA EXPLIC REZUMATUL ACESTOR DVD-URI
DVD N 1:SCOALA DE APICULTURA PART I:
LECTIA 1:Arata o REUNIUNE DE PREOTI nu stiu unde in care este prezentat stupul ideal,exceptional,nemaivazut,nemaiintalnit,performant,inedit,nou,productiv,bio 3 in 1.
LECTIA 2:un control la stupina si vanzarea stupului ideal,exceptional,nemaivazut,nemaiintalnit,performant,inedit,nou,productiv,bio 3 in 1 unui pinguin.
LECTIA 3:transvazarea unui stup vechi in un stup ideal,exceptional,nemaivazut,nemaiintalnit,performant,inedit,nou,productiv,bio 3 in 1.
LECTIA 4:largirea cuiburilor si gasirea unei matci trantorite si explicarea detaliilor unui stup ideal,exceptional,nemaivazut,nemaiintalnit,performant,inedit,nou,productiv,bio 3 in 1.
LECTIA 5:largirea unor cuiburi puternice si unificarea a 2 familii si explicarea detaliilor unui stup ideal,exceptional,nemaivazut,nemaiintalnit,performant,inedit,nou,productiv,bio 3 in 1.

LECTIA 6:recoltarea albinelor doici pt cresterea botcilor si selectionarea ramelor pt cresterea puietului si explicarea detaliilor si avantajele unui ....hai sa vedem daca ghiciti .....?? :lol: :lol: :lol:
la cererea voastra voi adauga si restul de volum 1 si 2 .e usor dau cu copy si paste :D :D
costi_vic_ro

Mesajde Albinel » 24 Feb 2013, 15:48

trebuie sa ma retrag..se pare ca si la vremurile astea ,mai exita investitori in apicultura ..Doamne ajuta tuturor !!
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 15:49

pt licitatia acestor dvd-uri va rog sa nu va ingramaditi,da? voi posta la anunturi apicole :lol: :lol: :lol:
costi_vic_ro

Mesajde State » 24 Feb 2013, 15:55

Albinel scrie:aberatii citim si vedem zilnic in toate domeniile ,asta nu inseamna sa ne lasam dusi de nas ..si sa nu luam atitudine atunci cand avem ocazia ..din pacate asa cum spui si tu ,valorile noastre reale in apicultura prefera sa treaca neobservate si "ursul" sa mormaie tot timpul.. ;)

Nu e vorba ca suntem dusi de nas , alta-i problema...

Nu stiu daca ai vazut emisiunea de la TVR2 in care a aparut colegul de forum "genutzu". A scos in evidenta multe aspecte reale din apicultura romaneasca.

Azi a aparut pe sticla si sarlatanul mumificat cu stupul pu...ii bio. Care dintre emisiuni crezi ca a prins mai bine la public ? Aia in care se spune verde in fata sau aia care promite mii de euro si vile in Dubai ? :o

Aici e marea problema. Multi se vor lua dupa sarlatan , vor investi bani , vor imbolnavi albine(aici sufera mai multi) ,vor pierde mult. Astia ne impoziteaza cu pu..a sculata pentru ca un stup face 1000E. Iti dai seama aia care au 200 de stupi sau mai multi ? Aia-s putrezi de bogati nene ! Cand in realitate...cred ca nu-i nimeni pe forum sa nu stie cum sta treaba.

Sarlatanul merita o pereche de sosete in gura , la fel cum astupi hornul de la soba. Va acumula gaze si la un moment dat va exploda . :idea:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Feb 2013, 16:17

costi_vic_ro scrie:pt licitatia acestor dvd-uri va rog sa nu va ingramaditi,da? voi posta la anunturi apicole :lol: :lol: :lol:

mai bine ai face un filmulet cu aceste dvd-uri cand le dai foc , si noi o sa-l distribuim , fiecare cum poate ........ ;)
LUCIAN AVRAM

Mesajde Adi Hodis » 24 Feb 2013, 16:21

balasbebe scrie:Uni se cred mai destepti decat altii. Sa vad cu ce iesiti voi in fata? in loc se ne bucuram ca promoveaza ceva romanesc, noi nu stim decat sa criticam.
La cate tampenii nu se face reclama si nu mai facem atata caz.
Ce nu este bine domnilor?
Ati lucrat sa stiti cum este, sau doar va aflati in treaba.

Da domnule, unii sint mai destepti, pentru ca nu accepta ... aiurelile.

Daca v-a convins experienta cu stupi de acel model ( ca ati lucrat cu el, da ? ) atunci de ce aveti alte modele de stupi ?.

Ce nu este bine ?.
Cumparati niste stupi, neaparat bio ( 3 in 1 ) dar si ultimul model + niste CD-uri si va ve-ti convinge ... real.

PS
Ultimul model este cel mai cel, e "tare"! ... cica, intri in iarna cu trei fam-ii si iesi cu ... una!.

pps
a gasit fenta la impozitare, cum sa pierzi doua familii ... muncind. Nu e bine ?. :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde teinegru64 » 24 Feb 2013, 16:31

Sa nu exagram.Metoda profului E buna.. Da rezultate ...Cu o singura conditie ....Sa stii sa lucrezi cu acest tip de stup.Si culmea el nu stie .
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Adi Hodis » 24 Feb 2013, 16:35

Teiule, ia-l la tine sa invete ce si cum ... da' contra cost. ;)
A, si invatza-l cum se ia un roi de pe-o creanga ... :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Dragos2006 » 24 Feb 2013, 16:50

Spunea cineva mai sus ca de ce nu luam atitudine la targuri . In urma cu doi ani la targul Apimondia de la Bucuresti era fiul sau cu lada minune . Am vrut sa expun careva obicectii mai ales referitor la asa zisul colector de polen si la folosirea ilegala a termenului bio , dar reactia lui Ursu jr. a fost una de mahala incat nu ai ce vorbi cu el. Lui impostorul on-line daca ii pui o intrebare el tot la textul sau ajunge . Nu ai ce dialoga cu el deoarece nu cunoaste apicultura , la el regina are nas , are rama oarba , albinele cand colecteaza polen circula pe autostrazi imaginare , etc.

Frate , tu profesor sa fii dat afara din invatamant inseamna ca ai facut multe prostii , unele si penale . Dar ce ne miram de impostorul on-line ? ne uitam la cine ne conduce si gasim explicatia.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde teinegru64 » 24 Feb 2013, 17:09

E baiat destept si prinde din prima ...si eu am prinso" de la un rus ce a postat...pardon scris prin anii 50 .Ca sa fie original la OSIM dumnealui ii zice ,,anticamera".
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine/XP ... OSFDDMPCKS
Asta e prima poza postata de mine.Pe atunci nu auzisem de autocenzura...Candva am vrut sa initiez o rubrica ....asa nu...profu ar fi fost mic cu a lui creanga. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde balasbebe » 24 Feb 2013, 17:55

Eu l-am folosit si am trecut la un alt model, deoarece m-am adaptat la cerintele actuale de vreme si cules. Nu fac pastoral, nu am cine stie ce productie de miere. Stau pe loc si fac polen. De fapt fac ceea ce pot si cum pot. Eu trebuie sa ma adaptez si dupa bugetul de care dispun.
Prea se critica, doar de dragul de a nu fi de acord.
Intradevar tabara celor care sunt impotriva este mult mai puternica, dar nu ceea ce se scrie, si tot ce se scrie este adevarat.
Pacat ca sunt destui prieteni de pe forum care au o parere buna nu se baga, si de fapt aici se critica, nu se lauda.
balasbebe

Mesajde Ioan Guist » 24 Feb 2013, 18:12

Ma declar si eu fa'n ...profu' on.

Sa ma si iexplic: Niciodata copiii mei nu au apreciat ciocolata de casa pana nu au inghitit o chimicala ordinara de la chiosc.Le-o iesit cateva pete si s-au scarpinat doo zile.
Nimeni nu poate aprecia painea de la tzara , pana nu ia un bot de neghina.Are si neghina rolul ei deci.
Cum poate tanarul apicultor , noua generatie apicola (cam stufoasa) sa aprecieze si sa deosebeasca stanga de dreapta in stuparit, daca nu si-o ia in freza nitzel??

Profu pica la tzanc. Sunt fan pro-stu! aaaa...pro-ful !

E bine ! E foarte bine!!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 18:35

Ioan Guist scrie:Ma declar si eu fa'n ...profu' on.

adevarul e ca m-am cam speriat la inceput!! pfiu .zic cum de a corupt un apicultor cu atata experienta,e ca si cum ai vinde castraveti la gradinar. :lol: :lol: .scz de interventie
costi_vic_ro

Mesajde costi_vic_ro » 24 Feb 2013, 18:38

am descoperit un fan adevarat,fetita mea. cum vede dvd-urile cum sare pe ele :lol: :D
costi_vic_ro

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE