stroe scrie:Doar amagire. Le mai prinde si in moara. Aduc in aceeasi perioada si rumegus.
redoo scrie:In raza de zbor a albinelor mele nu exista alun,asa ca primul polen pe care incep sa-l aduca albinele mele este recoltat de la o moara de uruiala din apropierea casei. Ajuta acest "polen" albinelor sau e doar o amagire?
redoo scrie:In raza de zbor a albinelor mele nu exista alun,asa ca primul polen pe care incep sa-l aduca albinele mele este recoltat de la o moara de uruiala din apropierea casei. Ajuta acest "polen" albinelor sau e doar o amagire?
bostina constantin scrie:redoo scrie:In raza de zbor a albinelor mele nu exista alun,asa ca primul polen pe care incep sa-l aduca albinele mele este recoltat de la o moara de uruiala din apropierea casei. Ajuta acest "polen" albinelor sau e doar o amagire?
Primavara trecuta am pus intr-o tava tarata de grau [un experiment personal, poti sa mai pui si alte faini atragatoare], si am urmarit [cat am avut timp], cum se comporta albinele. Concluzia a fost ca la albine le place acest tip de ,,polen'', daca nu are de cules din natura
![]()
incearca ce am facut eu, si astept si eu concluzia ta![]()
Sanatate!!
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori