Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde Badea Alin » 26 Feb 2013, 00:42

am urmărit și eu primele postări ale profesorului de mate, până când am văzut cum crește „mătcuțele” ... din botci de salvare. Mare apicultor :(
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde Badea Alin » 26 Feb 2013, 00:44

Albinel scrie:
adycnst scrie:cine se duce la viata satului sa dezminta balivernele!? :|

poate intr-o buna zi chiar eu ,desi-s alergic la la cele doua : sticla si "profesori" ;) :D

vrei să spui „profesori” de mate. Eu sunt de „geogra”. :(
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde costi_vic_ro » 26 Feb 2013, 13:53

problema domnului URSU este foarte grava,pentru ca daca la inceput stia ca este o inventie nu chiar functionala acum chiar crede.repeta acelasi si acelasi si acelasi discurs .daca l-ati pune la detector de minciuni ar trece fara probleme testul :| .deci cum spuneau colegi la etajul 9 : ai pat dublu (poate vine si cameramanu (sotia). :) :)
costi_vic_ro

Mesajde Dragos2006 » 26 Feb 2013, 15:33

O minciuna repetata de mai multe ori devine un adevar de netagaduit . Asta se invata la PR.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde lucky5strike » 26 Feb 2013, 20:03

O minciuna repetata de mai multe ori? Devine doar o minciuna mai mare... si cu cat mai mare, cu atat mai deranjanta.

Grija... pana si la joaca cu majuscule, una e sa scrii "profu' online", alta e sa scrii "profu' ONLINE"... pe mine ma dor ochii de la atata "marime"!

Fecundul nene Ursu a umplut de pe cateva conturi reteaua... Una mie cinci sute video clipe. Nu da socoteala nimanui.

La matematici n-a prins. La apicultura, ce parere aveti?

Cine are urechi, sa auda!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Albinel » 26 Feb 2013, 20:42

Badea Alin scrie:
Albinel scrie:
adycnst scrie:cine se duce la viata satului sa dezminta balivernele!? :|

poate intr-o buna zi chiar eu ,desi-s alergic la la cele doua : sticla si "profesori" ;) :D

vrei să spui „profesori” de mate. Eu sunt de „geogra”. :(

Doamne feri'..!!! desigur ca n-am nimic cu profesorii ..poate doar cu unii ce se dau "profesori" in apicultura fara a sti cu ce se papa albina ..
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde lucky5strike » 26 Feb 2013, 20:58

Cu albina trebuie sa fii artist, ii place metoda, nu vorba!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Albinel » 26 Feb 2013, 21:12

lucky5strike scrie:Cu albina trebuie sa fii artist, ii place metoda, nu vorba!

aveti dreptate maestre !! :)
imi imaginez ce-ar fi daca albinutele astea ,ar deveni pentru o zi macar membre ale forumului asta si-ar putea sa citeasca ce spun si ce cred unii si altii despre ele.. :lol:
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde lucky5strike » 26 Feb 2013, 21:36

Pai, ce sa creada, ce sa vada?

Cursu' Ursu, episodul MCXL : "Bagam la iernat trei familii mici si scoatem la primavara o familie mare!"
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Adi Hodis » 26 Feb 2013, 22:05

La urmatoarea emisiune despre apicultura la Viata Satului, ar fi foarte interesant, un extemporal oral, pt. ursu si un apicultor.
Repet, un apicultor.

Intrebarile sa le puna alt apicultor. Fara sa se cunoasca unul cu altul.

Asta asa, sa se lamureasca lumea cine este apicultor ! ... si cine are multe visuri ... de vandut. :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde al_bor » 26 Feb 2013, 22:42

mai Adi cati ...visatori nu sunt in lumea asta si au loc.asa are si el (mos ursu) ca doar de ,ntu-i mare.DA!!!!
Cin-i p....u ala de producator de la Tv.cre pune niste tolomaci in domeniu sa....uite asa lantul slabiciunilor,si apare mosu pe sticl.
si iara ma gandesc ca avem ambasador la londra care nu stie engleza,ce mi un p********n la televiziune.Doamne iartama ca ma-nervez degeaba.
''cine vrea sa-si vada banii zburand,sa-si cumpere albini sau porumbei''
al_bor

Mesajde kissi » 10 Mar 2013, 10:44

kissi

Mesajde stefanmadalin » 10 Mar 2013, 13:03

Linkul nu mai merge ,dar am gasit cred ce scria in respectivul articol:
"Proful online din Bacău predă apicultură la Academia Română "
stefanmadalin

Mesajde Dragos2006 » 10 Mar 2013, 19:16

Cred ca cel mai bine ar fi ca apicultorii sa ia atutudine acolo unde apar astfel de articole . Trebuie ca fiecare sa posteze opinia lui despre impostorul on-line . Atitudine trebuie sa luati si pe blogul sau precum si prin comentarii pe you-tube . Cat timp comunitatea apicola din Romania nu are o atitudine critica la adresa lui inseamna ca ce face el este bine.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde alt stupar » 10 Mar 2013, 19:40

Ieri, in targ la Ghiroda l-am intrebat ceva referitor la purcoiul ala de euroi profit per "stupul 3in1"
Un raspuns mai demagogic nu am auzit in viata mea
adica, citez "stati ca va raspund imediat" apoi a inceput o intreaga povestire din care se intelegea mai nimic, dupa 10 minute cand plictisit am repetat intrebarea au urmat aceleasi barbi, de la facerea lumii si pana in zilele noastre :lol: ... apoi, dupa alte 5-10 minute cand pentru a treia oara am repetat intrebarea mi-a raspuns: "pai daca nu ma lasati sa va explic..."
Si desi eram doar noi in dialog la o masa pe terasa, vorbea intrasa fel de parca se adresa intregii terase ori unui auditoriu (inchipuit) foarte numeros :lol:
alta... il intreb de ce sterge comentariile defavorabile lui de pe youtube. Zice ca nu sterge nimic, pur si simplu nu l-a criticat nimeni. Acum povestea cu comenturile o stiti si voi, ce mai poti discuta rational avand in fata atata ipocrizie ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde pst_claudiu » 10 Mar 2013, 20:12

De profu' online nu se scapa pana nu face cineva o plangere penala pentru inselatorie.

CODUL PENAL
NFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII
Art. 215
Înşelăciunea
Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.
Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.
Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alineatele precedente, după distincţiile acolo arătate.
Emiterea unui cec asupra unei instituţii de credit sau unei persoane, ştiind că pentru valorificarea lui nu există provizia sau acoperirea necesară, precum şi fapta de a retrage, după emitere, provizia, în totul sau în parte, ori de a interzice trasului de a plăti înainte de expirarea termenului de prezentare, în scopul arătat în alin. 1, dacă s-a pricinuit o pagubă posesorului cecului, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alin. 2.
Înşelăciunea care a avut consecinţe deosebit de grave se pedepseşte cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.
pst_claudiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE