gaina de ce oua ?
e ceva legat de genetica lor?
Este.... vezi bina ca este !
@aparul 71... lasa la umbra aia cu scurtatul unei aripi. E mai bine asa, pana nu dau aparatorii drepturilor animalelor prin zona si fac circ
ignatov andrei scrie:Familiile acelor stupari, ERAU in frigurile roitului, cand si-au schilodit matcile sa NU PLECE, nu sa iasa din friguri! In mod natural, daca matca are un defect, referitor la posibilitatea efectuarii zborului, acea familie NU INTRA in friguri! Eu stiu de ce i-am pus intrebarea lui aparu!
Trantorul@ scrie:ignatov andrei scrie:Familiile acelor stupari, ERAU in frigurile roitului, cand si-au schilodit matcile sa NU PLECE, nu sa iasa din friguri! In mod natural, daca matca are un defect, referitor la posibilitatea efectuarii zborului, acea familie NU INTRA in friguri! Eu stiu de ce i-am pus intrebarea lui aparu!
Cine zice ca nu intra in friguri familiile la care matcile au aripile taiate, cartile ? Intra in friguri fara nici o problema , numa ca nu tre sa te sui prim pomi la roiul primar se intoarce singur inapoi si matca ramane jos .
( ma refer la aripi taiate dinainte nu dupa ce intra in friguri)
Regulament
-------------------------------------------
Conturile clona si spamul se penalizeaza direct cu inchiderea contului.
Albinel scrie:sa nu mai existe confuzii ..Albinel este fiul meu si va implini 27 de ani in curand..numele meu este Stefan si am 48..
scuze tuturor pentru faptul ca la profil aveam data lui de nastere si pentru offtopic..
gica.mosu scrie:Albinel scrie:sa nu mai existe confuzii ..Albinel este fiul meu si va implini 27 de ani in curand..numele meu este Stefan si am 48..
scuze tuturor pentru faptul ca la profil aveam data lui de nastere si pentru offtopic..
Albinel-Stefane,se zice ca gresala recunoscuta e pe jumatate iertataSi totusi din mesajele tale
reiesea ca ai ceva ani de apicultura in spate...Tot inainte-multa sanatate..Gica.mosu!!!
aparul scrie:andrei neam de tradator vrei sa ramii singurul care posteaza pe forum.o sa-ti dau ocazia,nu mai am timp.doar o sa citesc si o sa dau info in Pm![]()
![]()
![]()
![]()
aparul scrie:Daca ati fii lucratla 800 de familii sau macar la jumatate ,atunci ati fii stiut ca taiatul aripiilor la regine e una ,,practis” foarte raspindita in fermele profesioniste din occident.
Asa ca nu sint confuz ,din contra ,chiar daca nu ma exprim in mod academic,eu cred ca incepatorii prefere sa le spun din experienta decit din carti,nu ca tu ai face-o.![]()
nu ma supar ,dar chiar pleaca alta,si dac vre dezvolt,dar nu acum ptr ca scriu de pe mobil+ de la serviciu
Trantorul@ scrie:ignatov andrei scrie:Familiile acelor stupari, ERAU in frigurile roitului, cand si-au schilodit matcile sa NU PLECE, nu sa iasa din friguri! In mod natural, daca matca are un defect, referitor la posibilitatea efectuarii zborului, acea familie NU INTRA in friguri! Eu stiu de ce i-am pus intrebarea lui aparu!
Cine zice ca nu intra in friguri familiile la care matcile au aripile taiate, cartile ? Intra in friguri fara nici o problema , numa ca nu tre sa te sui prim pomi la roiul primar se intoarce singur inapoi si matca ramane jos .
( ma refer la aripi taiate dinainte nu dupa ce intra in friguri)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori