Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: masina potrivita pentru apicultura

Mesajde Mircea_63 » 21 Mar 2013, 20:26

Oare o fi buna de pastoral? :D

Imagine
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde popik50 » 21 Mar 2013, 20:33

[quote="Mircea_63"]Oare o fi buna de pastoral? :D

Asta e buna de razboi :D
popik50

Mesajde a/3 » 21 Mar 2013, 23:01

De acum dati in science fiction , cea mai buna masina este cea pe care o poti intretine !
a/3

Mesajde LUCIAN AVRAM » 21 Mar 2013, 23:12

a/3 scrie:De acum dati in science fiction , cea mai buna masina este cea pe care o poti intretine !

nu bre , cea mai buna masina e aia de serviciu , nu pui tu benzina , nu o repari tu , doar o conduci si ..........atat ;)
LUCIAN AVRAM

Mesajde Mircea_63 » 21 Mar 2013, 23:36

a/3 scrie:De acum dati in science fiction , cea mai buna masina este cea pe care o poti intretine !

Masina ce o pot eu intretine este bietul meu renault super 5

SF ar fi sa fac pastoralul cu ea :lol:
Fişiere ataşate
rsz_renault_super_5_baccara_dessin_by_spk56 (1).jpg
Mircea_63

Mesajde murarudumitru » 22 Mar 2013, 01:18

Cea mai buna masina este a mea ,din pat ma pun in ia,si ma duce unde vrea,nu consuma gaz benzina ,dar imi consuma suferinta,fac pastoral cu ia,de ma duc la peste tot ma vrea,vam scris si eu ceva ca asai masina mea ,si nu o dau la nimenea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper ca nu va suparati mia venit si mie prin mintea mea
murarudumitru

Mesajde janese » 22 Mar 2013, 09:35

dumitre...stiu despre ce vorbesti...iti propun ceva...pune poze cu masina ta aici pe forum, sa vedem ce dotari are!!!!si la anu sponsorizarea 2014 pentru tine din partea forumului stuparitul va fi o masina mult mai desteapta si mai independenta decat cea pe care o ai.......ma voi ocupa eu de procurarea ei... forumul stuparitul sa se angajeze sa faca transportul masinii din dambovita la tine acasa.
implica-te
Ultima oară modificat de janese pe 22 Mar 2013, 09:41, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Mar 2013, 09:39

bine te-ai gandit , nea Janese !!! ma bucur pentru asta !!! sa vedem daca mai gasim adepti !!! cu siguranta ca vom gasi mai multi decat ne asteptam !!! :P :P :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 22 Mar 2013, 09:42

ves.lucian.zabrani scrie:bine te-ai gandit , nea Janese !!! ma bucur pentru asta !!! sa vedem daca mai gasim adepti !!! cu siguranta ca vom gasi mai multi decat ne asteptam !!! :P

pai vezi ma ,ca gasesc si subiecte de liniste...nu numai dalea de scandal???? :lol:
ps...mamaaaa....ce dastapt sunt!!!!imi vine sa ma pup!!!! :P
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Mar 2013, 09:44

si eu te pup , ca esti prietenul meu bun !!! sanatate maxima dumitale si familiei dumitale !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde janese » 22 Mar 2013, 09:46

ves.lucian.zabrani scrie:si eu te pup , ca esti prietenul meu bun !!! sanatate maxima dumitale si familiei dumitale !!! :lol:

:P lasa-ma cu vraja...zi mai bine de ce ai nevoie!!!!! :lol:
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Mar 2013, 09:48

nu am nevoie de nimic !!! adica ar fi ele , dar nu ma poti ajuta dumneata !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 22 Mar 2013, 09:49

Janese, dastapt esti, nu`ncape vorba, :D dar un an de asteptare e luuung...
Mircea_63

Mesajde janese » 22 Mar 2013, 10:01

fiecare in viata trebui sa stea la rand!!ca doar nu esti doar tu pe lumea asta!!!!
rabdare!!!
eu de felul meu sunt un om conflictual(gen basescu :P )...si ....si aici pe forum, sunt la fel...simt nevoia ca dupa doua ,trei postari de liniste sa agtz pe cineva...doar doar pune botu!!!acum vad ca l.zabrani nu a picat la scandal!!!!
implicati-vaaa!!!in tot ce faceti

ps...a pus cineva o poza cu sotia lui cu masca apicola pe cap si a zis ca a primit-o la oferta!!! le zic sanatate in familie!!!..darrr....era cat p-aci sa-i scriu!!..sa-i dau un sfat!.....ca in anumite situatii masca aia te incurca pe tine ca barbat si nu trebui purtata decat in stupina....nu si pe canapeaua aia!!!sotul doamnei din poza o fi trecut de 70 de ani si nu si-a dat seama!!...nu e ca noi,astia tineri..,,cu zanje"clocotind in vene!!!! :lol:
(o iesi scandal dupa postarea asta?)
Ultima oară modificat de janese pe 22 Mar 2013, 10:52, modificat de 4 ori în total.
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Mar 2013, 10:03

nu o sa iasa nici un scandal , dar ai un stil de ma face sa pic pe spate cateodata !!! :lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde proapis13 » 22 Mar 2013, 10:14

Nea Janesse ma implic si eu cu ceva la propunerea matale de mai sus insa atunci cind o fi timpul
Daca tot esti la capitolul; ,,tzie ce-tzi trebuie sau cu ce te ajut'' vreau 2 matci - contracost bineinteles -
la vara cind oi avea timp,de la stupul ala galben ce sta cu urdinisul spre nord,ai postat matale un filmulet mai demult ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE