de 7Rame » 13 Mar 2013, 14:15
una parte taktic la trei parti ulei alimentar.se imbiba servetela de masadupa care se storc si se depoziteaza in pungi de plastic sau cutii de smantana.
se administreaza 1/2 sau 1 servetel la un stup cu repetare la 7zile.(eu am folosit si scabatox)
ATENTIE! SA NU VINA IN CONTACT CU APA FIINDCA DEVINE TOXICA PT. ALBINE.
Adi hodis poate sa confirme.[/quote]
Oameni buni, n=am folosit nicodata TAKTIC in tratamente. Doar VF si Mavrirol. Lasa impresia, acestea, ca uneori nu dau rezultatele dorite. Si mai sunt si scumpe k draqu\.
Prin urmare,citesc acest topic, si va intreb: Poate cineva, dintre voi, dintre cei care au folosit ac substanta, sa prezinte punctual cum se face tratamentul? Cu recomandarile si limitarile pe care le cunosc? Cu modul de aplicare?
Am intels ca se poate face doar pe servetele, aplicand solutia pe acestea. E corect asa? Apoi, la cat timp se repeta, ce cantitate de solutie se pune(diluata sau nu, si daca diluata in ce anume si cat %).
Precizez ca folosesc stupi verticali, rama 1/1, si momentan, nu am caturile.
Tratamentul, mai exact dozajul, se face la volumul lazii, sau la nr de rame?. etc
In acest fel ne ajutam mai bn si ne facem o idee mai clara cu totii. Pt ca pariez ca sunt multi cititori care au nevoie de aceste informatii.
va multumesc
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!