rocco76 scrie:kamy scrie:Bai frate din 2 una ori il speriarati rau ori am io orbu gainilor ca nu l-am vazut pa ,,preafericitu,,pa la blaj.
si ti-a parut rau?
am inteles ca vine maine la Valcea. or fi aici mai multi naivi care au timp de pierdut
cristi82 scrie:badguy_goodguy scrie:Lasand la o parte unele bazaconi de ale lui de tip comercial, totusi ii de apreciat ca a trecut iarna cu unele famili de albine care aveau un pumn de albine pe o rama sau doua, poate la uni dintre noi in conditile acestea dadeau ortu popi de mult!
CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest?...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi
CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest?...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi
badguy_goodguy scrie:CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest?...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi
Cine e Lucian Avram?
.
badguy_goodguy scrie:Poi daca mergi la un atelier din Oradea - 1 stup cu cat - 300 lei.
Poliuretanul ajungi cu el la cel putin 400 lei cu cat.
La apicola mai bine nu zic pretul ca nu ma crede nici SATANA...
Aici ai loc de 3 familii pentru 500 lei, cu cat,etc.
badguy_goodguy scrie:L-am sunat sa-l intreb cat costa un stup de-al lui... mi-a zis la inceput ca nu stie cat e pretul ca nu el le vinde. Am ramas uimit, apoi mi-a zis ca totusi are o lista de preturi undeva pe site.![]()
![]()
Mi-a dat numarul de la Viorel.
Am sunat la mester, si mi-a zis ca un stup costa 500 lei. Deci nu cred ca e un pret exagerat.![]()
Pretul mi se pare unul onest. Cred ca am sa iau unul-doi, sa vad daca reprezinta o alternativa pt. cei din poliuretan, etc.
badguy_goodguy scrie:CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest?...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi
Cine e Lucian Avram?
Poi daca mergi la un atelier din Oradea - 1 stup cu cat - 300 lei.
Poliuretanul ajungi cu el la cel putin 400 lei cu cat.
La apicola mai bine nu zic pretul ca nu ma crede nici SATANA...
Aici ai loc de 3 familii pentru 500 lei, cu cat,etc.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori