Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde Florin Dobre » 22 Mar 2013, 22:13

Sa nu ratam ocazia! :shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde kamy » 24 Mar 2013, 07:36

rocco76 scrie:
kamy scrie:Bai frate din 2 una ori il speriarati rau ori am io orbu gainilor ca nu l-am vazut pa ,,preafericitu,,pa la blaj.

si ti-a parut rau?
am inteles ca vine maine la Valcea. or fi aici mai multi naivi care au timp de pierdut

Sincer,io l-am ascultat cat timp l-am pozat vo 15 secunde si pot sa spun ca omu are har de popa sau predicator,adica e in stare sa vanda gheata eschimosilor,ladoiul ala daca treci peste excedentu de reclama n-ar fi prea rau cu mici modificari in contextu impozitarii!!
kamy

Mesajde badguy_goodguy » 24 Mar 2013, 18:29

L-am sunat sa-l intreb cat costa un stup de-al lui... mi-a zis la inceput ca nu stie cat e pretul ca nu el le vinde. Am ramas uimit, apoi mi-a zis ca totusi are o lista de preturi undeva pe site. :lol: :lol: :lol: Mi-a dat numarul de la Viorel.

Am sunat la mester, si mi-a zis ca un stup costa 500 lei. Deci nu cred ca e un pret exagerat. :)
Pretul mi se pare unul onest. Cred ca am sa iau unul-doi, sa vad daca reprezinta o alternativa pt. cei din poliuretan, etc.
badguy_goodguy

Mesajde CORNEL V. » 24 Mar 2013, 18:51

500 ti-i se pare un pret onest? :shock: ...atunci alti tamplari ii dau la un pret modic....si fac mobila fata de unii care se dau mari meseriasi
CORNEL V.

Mesajde Trantorul@ » 24 Mar 2013, 19:07

cristi82 scrie:
badguy_goodguy scrie:Lasand la o parte unele bazaconi de ale lui de tip comercial, totusi ii de apreciat ca a trecut iarna cu unele famili de albine care aveau un pumn de albine pe o rama sau doua, poate la uni dintre noi in conditile acestea dadeau ortu popi de mult!

Alea nu se numesc familii , le poti numi cum vrei altfel si incerci sa le treci iarna doar pentru matca nu pentru altceva .
Sa gandeasca altii pentru noi!!!
Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!
Un pierde vara!!!

Sa fi domn ii o intamplare, sa fii om ii lucru mare!!!
Trantorul@

Mesajde teinegru64 » 24 Mar 2013, 20:16

CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest? :shock: ...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi

Sa inteleg la Mosneagul e aproape pomana ? :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde badguy_goodguy » 24 Mar 2013, 21:07

CORNEL V. scrie:500 ti-i se pare un pret onest? :shock: ...atunci ...... ii da la un pret modic....si face mobila fata de unii care se dau mari meseriasi

Cine e Lucian Avram?

Poi daca mergi la un atelier din Oradea - 1 stup cu cat - 300 lei.
Poliuretanul ajungi cu el la cel putin 400 lei cu cat.
La apicola mai bine nu zic pretul ca nu ma crede nici SATANA...

Aici ai loc de 3 familii pentru 500 lei, cu cat,etc.
badguy_goodguy

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Mar 2013, 21:28

badguy_goodguy scrie:

Cine e Lucian Avram?

.

RASPUNS : un fraier :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde alt stupar » 24 Mar 2013, 21:35

badguy_goodguy scrie:Poi daca mergi la un atelier din Oradea - 1 stup cu cat - 300 lei.

pai cam asa-i !
nu degeaba zicea online ca oferta sa se adreseaza baietilor "de viitor", cu viziune !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde B-father » 24 Mar 2013, 22:07

..care profita de sansa imensa ca li se ofera la pret modic
B-father

Mesajde kamy » 24 Mar 2013, 22:34

badguy_goodguy scrie:L-am sunat sa-l intreb cat costa un stup de-al lui... mi-a zis la inceput ca nu stie cat e pretul ca nu el le vinde. Am ramas uimit, apoi mi-a zis ca totusi are o lista de preturi undeva pe site. :lol: :lol: :lol: Mi-a dat numarul de la Viorel.

Am sunat la mester, si mi-a zis ca un stup costa 500 lei. Deci nu cred ca e un pret exagerat. :)
Pretul mi se pare unul onest. Cred ca am sa iau unul-doi, sa vad daca reprezinta o alternativa pt. cei din poliuretan, etc.

Bihorene,chiar n-ai ce face cu banii,da bre de pomana,sau vezi daca gasesti la bunica la tara un ladoi de zestre ca tot un drac e ,da-l cumperi la 2 milioane si cum albinele aduna miere si-n cizma.......?
kamy

Mesajde kamy » 25 Mar 2013, 09:18

P.S.albinele aduna intradevar miere si in cizma cu conditia ca cizma respectiva sa nu fi fost proaspat folosita(efectu auschwitz)!?
kamy

Mesajde geangu » 25 Mar 2013, 09:53

badguy_goodguy scrie:

Cine e Lucian Avram?

Poi daca mergi la un atelier din Oradea - 1 stup cu cat - 300 lei.

nu stiu la ce ateliere va duceti voi dar pretul onest al unui stup pe 10 rame + cat 1/2 este de 150 lei cu factura.
Cat despre faptul ca incap 3 familii nu stiu ce sa zic , pt. ca vreau sa nu te jignesc.Vezi mai intai ce inseamna familie si cat spatiu este necesar in timpul culesului si dupa aceea mai posteaza fantezii.
geangu

Mesajde kiloz » 25 Mar 2013, 20:51

Prefer cioara de pe gard.
În societatea noastră mai sunt unii oameni care visează. Visează că îşi închină viaţa unor principii, slujind pentru acestea. Ei cred că visul lor este real, că este posibil. Nu-şi pot imagina o societate cu o scară reală a valorilor, o societate in spiritul competenţei şi al competiţiei, cu dreptate şi moralitate. Aceştia sunt într-un fel „ciorile de pe gard” pe care nu-i vrea nimeni.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde ciureanuc » 27 Mar 2013, 01:17

Salut!

Azi/acum m-am inregistrat pe forum... am ajuns la voi pentru ca am cumparat niste miere si cautam o metoda sa o testez - pentru ca mi se pare mai fluida decat cea pe care am cumparat-o data trecuta, de la alt apicultor - si cea de data trecuta mi-a adus aminte de copilarie.
Cineva spunea ca cea mai buna testare e: "iei o lingurita de miere si, daca mai vrei una, inseamna ca e buna". hi hi hi
Cea de acum nu ma invita sa mai vreau una... pe cealalta am devorat-o!

Trebuie sa stiti ca NU sunt apicultor, nu stiu, nu cunosc aceasta meserie - doar imi place mierea si... am cumparat numai de doua ori din magazine si m-am lamurit - nu mai vreau!
Printre altele, daca sunteti pe langa Bucuresti si vreti sa aveti un client fidel, caut un apicultor care sa vanda chestii reale si... sa ma faca sa mai vreau o lingurita de miere dupa prima. :-)
Domnul de a care luam spune ca nu mai poate onora comenzi (si aproape mi-a venit sa plang cand mi-a spus).
Cumparam cate 3 prieteni odata, cate 5-6 borcane de 800 odata la doua-trei luni.
Aveti miere de calitate, lasati-ne un mesaj. (atentie, ca mi-am cumparat si creion chimic pentru testare :D !)

--------------

Bun. Scriu aici, acum, pentru ca vreau sa va spun cate ceva despre profu' de mate.
Cand a inceput scandalul cu nenea celalalt mi s-a parut foarte naspa faza pe care a patit-o profu' si i-am dat un telefon.
Vazusem filmul de pe youtube in care mos peste il injura si nu-l lasa sa ia stupii si eram pe punctul sa ma duc personal sa-i fac dreptate - mai ales ca m-am nascut si am trait in Vaslui, si mai am ceva prieteni suficient de "valabili" (adica au fost valutari in Centru, la hotel, pentru cine e din Vaslui) incat sa pot "recupera" niste stupi, daca e nevoie. ;)

Pentru ca nea vasile asta (agresorul) nu a scris decat prostii pe-aici = lucruri neinteresante, am sa va spun ce mi-a spus profu' de mate: Infractorul voia sa obtina niste fonduri UE, nerambursabile, si avea nevoie de o suma de stupi - pentru ca la aplicatie conta marimea afacerii.
Asa ca, impreuna cu fi-su, au decis sa "inmulteasca" stupii sechestrandu-i pe ai profului.
Profu' a facut proces (judecatorie, avocati, tot tacamul).
In momentul in care l-am sunat eu (mai demult) nu-si recuperase stupii dar reusise sa-l blocheze pe nea coteţ pentru ca era implicat in proces penal si nu mai putea accesa nici un fond nerambursabil.

Repet, nu sunt apicultor, nu-l cunosc personal de profu' de mate - l-am vazut prima data pe youtube cand explica mate nu stuparit, am aflat despre poveste pentru ca publicase pe site-ul de mate, TOTUSI nu e greu sa vezi din materialul filmat ce se intampla.

http://www.youtube.com/watch?v=U7nxLIuhTVc

Hoţu ne spune pe-aici ca e facatura, ca de fapt situatia e alta... ne crede prosti?
MA NENE, SE VEDE PE VIDEO CA ESTI NESIMTIT!!!
Te crezi base, cu pixelul albastru?

Da-ne un numar de dosar sa verificam la Judecatorie cum sta treaba, ce spun judecatorii - si asta cred ca ar fi cea mai buna justificare a ta.

Pana una/alta, astia ca tine ne fac orasul/judetul de rusine.
Sper sa dai faliment.
----------------------------------

P.S.: nu sunt un fan al profului, ba chiar mi se pare ca explica cam greoi mate.

P.S.2: Nu stiu cat de neprofesionist e in ale stuparitului, cat de mincinos si ascuns e profu' de mate - dar nu cred ca il poate cineva "pedepsi" furandu-i stupii si atacandu-l cu furca. Pentru mine filmul e real, restul e cancan.
Vreunuia de-aici i se pare corect ce se vede pe video?
ciureanuc

Mesajde octav88 » 27 Mar 2013, 09:07

Este cam greu sa cred pana nu vad un numar sau ceva care sa dovedeasca macar ca acest proces exista... ce ma face sa te cred pe dumneata. Din ce spui daca proful si cu asa zis hotii auvrut sa acceseze niste fonduri s-au certat si a iesit c a iesit? cum poti dumneata sa crezi ca te poate primi cineva cu asemenea stupina gratis. Din toata poveste imi pare rau sa zic dar tot pagubitul e de vina de ce s-a bagat in aceasta incurcatura: a fost primit de omul acela gratis in pastoral cu atata sheptel... apoi proprietarul terenului a vrut sa cumpere niste roi de la prof... au cumparat niste cutii proprietarii apoi a mai luat si profu... domnule ideea este ca bunicamea avea o vorba(Dumnezeu sa o ierte!!) "lucru amestecat miroase a ca**t"
octav88

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE