stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Avea stupi Dadant cu cat 3/4 si matcile iuti cum n-am vazut la nimeni.
am dreptate si in situatia asta..
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Avea stupi Dadant cu cat 3/4 si matcile iuti cum n-am vazut la nimeni.
ovidiu_78 scrie:stiu ca ati pomenit din prima de izolare fara sa dezvoltati,o fi alta metoda,tot caut raspunsuri,mai citesc,sunt tare curios de metoda domnului giovanni
ce mai stie sa ne tina la calculator![]()
![]()
![]()
sanatate
ignatov andrei scrie:Mai fratilor, sedeti "ghinisor"! Pentru cultura nostra generala da, e bine sa mai stim cate o "metoda", dar intr-o stupina de productie, nu albinele schimba linistit matcile ci stuparul este cel care le schimba pe toate... foarte linistit!
ignatov andrei scrie:Mai fratilor, sedeti "ghinisor"! Pentru cultura nostra generala da, e bine sa mai stim cate o "metoda", dar intr-o stupina de productie, nu albinele schimba linistit matcile ci stuparul este cel care le schimba pe toate... foarte linistit!
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Si totusi......cea mai buna matca e cea care iti umple bidonul, chiar de-o fi de roire, salvare , schimbata linistit sau infiiata de noi!
Iar daca o face si 2-3 ani la rand....
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Pontam?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori