de delorin I » 29 Mar 2013, 17:26
...stau si ma intreb ce magazine Lidl frecventati voi....poate din Austria, Elvetia...

) Eu ieri am luat cu 99 Ron unul pneumatic dat tot nu am compresor...si nici cutie de ulei nu am vazut! Mai era unul - manual cu rezerve de capse care costa 30 RON, dar pe ala l-am luat acum vreo 3 sau 4 ani de la Plus pe vremea aceea! Si culmea ca, pentru pus plasa peste podisor, ala manual e grozav l-am folosit prima data in weekendul trecut...in rest...nu stiu ca la LIDl sa se faca discounturi! Meseriasii carora am aratat ieri capsatorul pneumatic....au spus ca merita...e nemtesc - TUV si verde:)) ceva intre hobyy si profesional! Seamana cu un uzy,,,e la fel de mortal...eu unul sunt incantat ca l-am luat, sa asteptam acum sa vina iar oferta cu compresor si pistol de vopsit! Daca or sa aiba 24 de litri sau nu..habar nu am ...intre timp poate ne aratati si noua faimoasa cutie de ulei!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)