ANITEI scrie:Dan Margarit avea -2 grade ziua si un metru de zapada si totusi proteine le dadea, si eu le-am dat proteine.
....ves.lucian.zabrani scrie:nu stiu daca in frigider rezista mult timp !!! poate in congelator , bine inchisa in punga sa nu se usuce !!!
e doar o parere !!!
dar poate faci roi anul asta !!!
eu zic ca le va merge bine cu turta deasupra ramelor !!! posibil ca din cauza laptelui praf sa trebuiasca sa le dai cantitati mici sa nu se altereze turta din cauza caldurii !!!![]()
![]()
joohny scrie:Va salut.Despre laptele praf VITALACT basic(pt. copii) are cineva cunostinte daca e bun pt. turte?Pe cutie scrie ca are 12,5% proteine si 26,5% lipide.Va multumesc anticipat.Sanatate.
un OM scrie:O firma din Bacau comercializeaza un lapte praf pentru ...albine. Pretul se pare ca a fost marit undeva spre 180 lei sacul de 25 de kg. Cum vi se pare compozitia?
" ... vinde LAPTE PRAF DEGRESAT LACTOCALF ( Franta) pretabil pentru fabrici de branza, albine, etc… cu urmatoarele caracteristici : lapte praf de origine organica ( din lapte) cu proteina 40 % si grasime 1 % . Sacul de 25 kg. se vinde la pretul de 146 roni ( plata cash ). 0752933650 "
Multumesc.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori