Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: mavro

Mesajde namzeb » 15 Mar 2013, 15:56

Vecine,ma-i dat gata cu florile si mai ales cu melodiile din fundal.Am stat si eu prin septembrie vreo 3 ore in autogara din Birlad si parca n-ai fi prea departe dupa cladiri veneam de la Statiunea Baltatesti cu autobuzul.Am si eu gradina frumoasa acum fiind plina cu ghiocei.Asa cum tu ai prins zilele de 1 Marie sa le faci curat asa si eu am reusit sa le curat mortii si sa le echilibrez hrana impartind rame neconsumate de la stupii puternici care nu au consumat-o la stupii care nu mai aveau prea multa miere scrijelind un pic fagurii ca ei sa fie consumati pina la pomii fructiferi.Mi-a placut cum ai filmat, am si eu o camera Canon dar nu ma pricep sa filmez, este de cea cu mini CD.Daca ai placerea si poti sa-mi dai niste sfaturi.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde mavro » 15 Mar 2013, 20:48

costi_vic_ro scrie:
mavro scrie:tragem la rame...

SALUTARE,SE VEDE CA AVETI O SOTIE INGADUITOARE.MULTA SANATATE SI NUMAI BINE.
PS.CUM A FOST TARGUL DE LA IASI? CAM LA CE PRET SE GASEA O CENTRIFUGA RADIALA 8-9 RAME DE JUMATE?

sotiei ii place mierea,de aia e ingaduitoare
centrifuge am vazut dar nu ma-am uitat la pret,,vezi ca este targ p 30 martie la galati...
ALBINA E CUMINTE CÎT AI MINTE
mavro

Mesajde mavro » 15 Mar 2013, 21:12

namzeb scrie:Vecine,ma-i dat gata cu florile si mai ales cu melodiile din fundal.Am stat si eu prin septembrie vreo 3 ore in autogara din Birlad si parca n-ai fi prea departe dupa cladiri veneam de la Statiunea Baltatesti cu autobuzul.Am si eu gradina frumoasa acum fiind plina cu ghiocei.Asa cum tu ai prins zilele de 1 Marie sa le faci curat asa si eu am reusit sa le curat mortii si sa le echilibrez hrana impartind rame neconsumate de la stupii puternici care nu au consumat-o la stupii care nu mai aveau prea multa miere scrijelind un pic fagurii ca ei sa fie consumati pina la pomii fructiferi.Mi-a placut cum ai filmat, am si eu o camera Canon dar nu ma pricep sa filmez, este de cea cu mini CD.Daca ai placerea si poti sa-mi dai niste sfaturi.Cu respect

ma bucur ca va plac postarile mele dar sa stiti ca filmuletele sunt facute din colaj de poze cu telefonul .daca mai ajungeti prin barlad dati un tel, 0769232794
mavro

Mesajde namzeb » 16 Mar 2013, 16:05

Ok , retinut, ca voi merge si anul acesta la Baltatesti si trec prin Birlad.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde costi_vic_ro » 03 Apr 2013, 20:40

PE 1 aprilie (atentie nu e pacaleala) cu binevointa dansului, am avut placerea de a vizita stupina dn-lui nicu.o stupina f frumos asezata care o sa fie un adevarat rai cand o sa infloreasca toate florile .multa sanatate
ps.cei drept am inceput luna cu bine :)
costi_vic_ro

Mesajde mavro » 02 Iun 2013, 11:05

IN PASTORAL CU BUNUL MEU PRIETEN VICOL COSMIN..
mavro

Mesajde catalin_vl » 02 Iun 2013, 16:42

din aceste motive mai este frumoasa apicultura,
pt ca impletim munca cu distractia...sanatate! :)
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde mavro » 02 Iun 2013, 20:02

catalin_vl scrie:din aceste motive mai este frumoasa apicultura,
pt ca impletim munca cu distractia...sanatate! :)

cand imbini utilul cu placutul lucrurile ni se par un pic mai usoare...multa sanatate si dumneavoastra...
mavro

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?