PS : daca nu vrei sa le mai dai turtele, poti sa le scoti, sa le pui undeva bine, sa nu fie atacete de furnici si sa le dai la viitorii roi.
liviutzbogos scrie:Va salut pre toti. Vin si eu cu o intrebare, anume: fac bine ca bag si scot hranitorul in fiecare zi? Adica seara il bag cu putin sirop si dimineata il scot. Sirop l-am facut cam asa: sirop 2:1 de anul trecut + 1/3 apa + cateva linguri de miere fs de anul trecut. Dau in fiecare seara cate 4 5 linguri la un roi pe 6 rame si pana dimineata e tras tot. Atat vreau sa stiu daca fac bine ca scot hranitorul in fiecare zi. Ma gandeam sa nu il las si nici sa nu le dau sirop ziua ca atunci nu mai pleaca pe afara...
Mircea_63 scrie:Liviutz tata, dar de ce sa-l scoti si sa-l bagi atat de rar?(glumesc!)
Fa o gaurica in podisor si cu o palnie pune-le hrana (aseaza hranitorul sub gaurica si apoi pune-i dop), dar nu le deschide inutil.
Culesul din natura nu e atat de grozav, iar stimularea asta, daca ai timp de bibileala, le ajuta. Crescutul fagurilor se face cu consum de energie=hrana. Foarte bine ca le dai hrana de stimulare peste noapte, dar nu mai tot baga si scoate hranitorul.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori