Să dea Domnul sănătate , că de condus rămâne să mă ocup eu.
Îţi mulţumesc pentru sicerele urări şi-ţi doresc multă sanatate ţie şi familiei tale...şi multă baftă.
Iertare pentru că tocmai acum ţi+am răspuns la mesaj...adevaărul e că n.am mai postat de ceva vreme pe aici.
Albinuţele cu ajutorul Celui de Sus au trecut cu bine peste iarnă, şi acum bagă tare pentru a-şi redobândi puterile de anul trecut.
Sunt mulţumit până la mom actual de cum se prezintă...ţin să precizez că anul acesta n.am mai îndrăznit să umblu în ciuburile familiilor , ci doar sa le dau niste turte, sirop si cate o rama la cele care au dat semne că pot "să o ia în custodie".
Pentru că nu am fost suficient de agil unele dintre ele au ţinut morţiş să.mi producă mici surprize cât timp eu am fost plecat.
La mine în zonă albinuţele beneficiază de florile de cires, corcoduş, păpădiile, florile de piersic(care abia s.au deschis) , sălciile...şi aşteaptă nerăbdătore să înflorească prunul şi merii.
Sper ca acest an să fiu mai pregătit şi să fiu pe fază atunci când ele au nevoie de ajutor.
Între timp aştept sosirea unui utilaj apicol pe care.l doream de multă vreme , şi anume o centrifugă din inox ...pe 6 rame 1/1.
Cu ramele mi+s pregătit, faguri am deja 5 kg, numai sanatate să fie şi poftă de muncă....şi desigur să ne ajute şi vremea ce ţine de voia Lui.
Câteva imagini care sper să vă placă.
Sănătate şi să ne auzim(scriem) cu plăcere!