ovidiu_78 scrie:Directia de centrifugare e in directia ceasului,deci leatul superior sa nu fie in fata ca altfel se rupe cand invartesti
marian67stroe scrie:In concluzie am hotarat ca pentru la anul sa-mi achizitionez un capsator electric sa pot aplica la metoda insarmarii in VVV (nu MM cum sustinea un coleg de al nostru) deoarece ramele facute in Romania au leatul inferior prea subtire si se incovoaie serios)
marian67stroe scrie:In seara aceasta am citit cu mare curiozitate toate parerile si ca de obicei, am inteles ca fiecare incearca sa-si sustina metoda de insarmare proprie prin fel de fel de argumente mai mult sau mai putin obiective .
Mentionez ca anul trecut am insarmat ramele de 1/1 cu 4 pe orizontala iar anul acesta am aplicat insarmarea de 5 pe orizontala la ramele 1/1 respectiv 2 pe orizontala la cele de 1/2.
In concluzie am hotarat ca pentru la anul sa-mi achizitionez un capsator electric sa pot aplica la metoda insarmarii in VVV (nu MM cum sustinea un coleg de al nostru) deoarece ramele facute in Romania au leatul inferior prea subtire si se incovoaie serios)
PS. Astept prima centrifugare a ramelor mele pe anul acesta sa vad daca varianta 5 pe orizontala este satisfacatoare.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori