Sal'tare!
Pe linie de apicultura, anu' asta am facut atatea ca pot scrie un roman......De la " aventuri langa lanul de rapitza" pana la

......(Ca inca nu-i gata - mai am stupi pe teren).....
Da' cu toate astea , sarcina-i sarcina si programu' - program.....Aveam ruga-n sat ( nedeie, hram sau cum i s-o zice) da' trebuiau lasate toate si plecat cu trupa de copii la Macea / Arad, la festivalul de satira si umor satesc " Gura Satului"...
Acu-i drept6 ca nu-s io dascalul lor ci sotia dar avand in vedere experientza si faptul ca repetitziile au fost la noi acasa m-am implicat un pic la regie, un pic la mimica, gestica, pronuntzie si alte chestii mai delicate, ca deh, am ochiu' format si "scoala vietzii".....Asta pe langa statutul oficial de sofer-bady-guard-dadaca-preparator fizic- consilier psihologic si "Tata Vasi"....
Participanti multi, copii s-au distrat, noi pe langa ei, am cunoscut niste oameni minunati, am reintalnit alti oameni minunati, am stabilit contacte viitoare, etc, etc, etc....
Am mai castigat si niste premii care cresc prestiogiul trupei de la Manastiur si toate la un loc ne-au facut sa fim fericiti ca existam, ca ne simtim bine si ca putem face si pe altzii sa se simta bine.
Am si cateva poze: In prima sunt copii cu doamna si cu primarul din Macea Dl. Ioan Mercea, cel care a fost sufletul manifestarii si o gazda nemaipomenita
Sal'tare!
Donbazil - Faget