Stii vorba aia, limba dulce, mult aduce. Ala-i secretul...o limba dulce precum cea rusa si pomana-i gata pusa! Daca vorbesti romaneste...nu capeti nimic. Ia-ti dictionarul si apuca-te de treaba!
Mircea_63 scrie:Daca tu vorbesti aceeasi limba ca aia din clip...ai un roi de la mine, numai sa vii dupa el.![]()
Stii vorba aia, limba dulce, mult aduce. Ala-i secretul...o limba dulce precum cea rusa si pomana-i gata pusa! Daca vorbesti romaneste...nu capeti nimic. Ia-ti dictionarul si apuca-te de treaba!
BeesDream scrie:cum naiba sa invat limba rusa? nu vorbeste nimeni nimic in clip asa ca vin sa iau roiul fara sa vorbesc deloc
modigliani scrie:BeesDream scrie:cum naiba sa invat limba rusa? nu vorbeste nimeni nimic in clip asa ca vin sa iau roiul fara sa vorbesc deloc
Bizdrimeee , la tine s-a spart matrita , nene ! Esti unicu' unicat .... sau unicatu' unic ! Cum preferi ! Esti king , mah ! Te iubesc !!!
Mersi ca esti pe forum ! ( acu' ti-as pune o banana cu mustata , da' io nu ma pricep ca tine la calculatoare d-astea ! )![]()
![]()
![]()
Am facut pentru tine o ...... pasiune de-a dreptu' invincibila , mah !
Multumesc pentru pasiunea invincibila facuta de tine si te pup
BeesDream scrie:Am dat mustata jos ....... si te pup !
BeesDream scrie:cum naiba sa invat limba rusa? nu vorbeste nimeni nimic in clip asa ca vin sa iau roiul fara sa vorbesc deloc
Mircea_63 scrie:Nah, vezi mai BD ca vorbesc aia ruseste? Poate la tine e defect sonorul.
Пчелы мечта scrie: "Если вы знаете, это письменно ясно, что вы учили русский язык в школе!"![]()
BeesDream scrie:.... de unde dracu vreti voi sa cunosc eu scrisul asta: "Если вы знаете, это письменно ясно, что вы учили русский язык в школе!"
modigliani scrie:Noroc , Bizdrime ! Ce mai faci , mah ?
...................................................BeesDream scrie:.... de unde dracu vreti voi sa cunosc eu scrisul asta: "Если вы знаете, это письменно ясно, что вы учили русский язык в школе!"
Vezi ??? Vezi daca esti repezit ??? Ia-o pe litere si-ai sa intelegi . Nu te mai grabi ca fata mare la maritat .....
BeesDream scrie:Iti mai arde mult de mistocareala?
BeesDream scrie: da dracu add la id-ul meu de mess bees.dream
modigliani scrie: nu mai scriu nimic la tine-n pagina doua saptamani !
BeesDream scrie:modigliani scrie: nu mai scriu nimic la tine-n pagina doua saptamani !
Eu spun sa nu mai scrii nimic niciodata
modigliani scrie:BeesDream scrie:modigliani scrie: nu mai scriu nimic la tine-n pagina doua saptamani !
Eu spun sa nu mai scrii nimic niciodata
..... N-are cum ! N-auzi c-am facut pentru tine o pasiune invincibila ?![]()
![]()

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori