Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 17:57

LUPU' ALBINELOR scrie:- Modi, Unde bati cuie mah ? In barcile lipovenilor ?...

Da , mah , da ! Le fac "manevra" ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma alatur si eu urlaturii tale dupa FIARELE VRS-ului ........
Ca atare recurg la o .... INVOCATIE catre voi , FIARE HERALDE , ALDE PARDOSU , ALDE ......

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:19

Ma folosesc abuziv de VRS si evoc tampenia si absurditatea acestui popor care-a avut o sansa si si-a irosit-o in cel mai neghiob mod cu putinta !
Tocmai am "aniversat" niscaiva ani pierduti de la mineriadele fututului asta de Iliescu ( il blestem p-ala de-mi editeaza apelativul ! )

Am luat bataie alaturi de Munteanu de la babuinii acerebrali de mineri ! Ne-au schingiut ca pe hotii de cai , au lovit cu racoardele alea de presiune femei gravide ( Mortii lor de ******* ! Sunt singura categorie de oameni din tara asta despre care-mi pare bine ca mor de foame acum ! ) , au vandalizat Bucurestiul dand apoi vina pe GOLANII care nu voiau decat sa nu se-ntoarca tara asta de unde tocmai iesise .....

Acum sa-si ia Iliescul si sa suga la el de foame ! Sa nu stea in baza mea sau a altuia din tara asta .... Ma p*s pe ei de dobitoci ! Nu sunt ei ce strigau dement ( si nu doar ei ) " Noi muncim , noi nu gandim ! " . Vad ei acum ca intradevar nu gandeau ?
Curvele alea de la Apaca strigau isterizate si ude la maxim , de lasau urme la asfalt ca melcii mei , "Nu vrem kent , nu vrem valuta , vrem pe Roman sa ne futa ! ". Le-a futut ala pe toate gaurile ..... acum si ale si familiile sunt fututi si lasati pe strazi prada foametei ...... La fel , ma p*s pe ele si pe cretinii aia de le sunt barbati si nu le-au rupt capetele in bataie la vremea aia !

De ce spun asta pe VRS ??? Pentru ca acolo au murit si-au fost schingiuti oameni care IUBEAU MUZICA !!! . Nu faceau altceva in afara de-a canta si de-a recita din marii clasici romani . Imbecilu' cacanar de iliescu a numit asta ..... GOLANIE !

VINOVATII FARA VINA CER SA SE FACA LUMINA !!!

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:26

Si venise Dumnezeu sa vada ce ramasese din poporul asta ..... Il convinsese Vali Sterian ....

A venit , a vazut , s-a lamurit ca-l depaseste situatia si s-a urcat din nou la ceruri . Acum sta , haleste floricele si se amuza de cat de handicapati suntem neinvatand nimic , niciodata , din toate cele din care trebuia sa bagam ceva la cap ......

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:36

..... Fara clip . ..... In semn de omagiu pentru cei ce-au suferit acolo pentru poporul asta de babuini care i-a blamat si huiduit atunci .... iar acum se mira inconstient de unde le vine raul .......
Fişiere ataşate
Mineriada..jpg
imagini-zguduitoare-ascunse-de-autoritati-de-la-mineriada-din-13-15-iunie-1990-18454951.jpg
COLAJ_02_0df76a51f6_thumb_630_380.jpg
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:40

...
Fişiere ataşate
mineriada_8866be999d_61332300.jpg
mineriada.jpg
mineriada.jpg (22.79 KiB) Vizualizat de 4894 ori
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:45

Omagiu celor ce-au dorit libertatea tarii asteia si-au stiut s-o spuna prin muzica :

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 18:50

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 19:15

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 19:19

Multumim maestre ! Multumim c-ai fost acolo , multumim c-ai fost in viasta noastra , multumim c-ai stiut sa fi un "vagabond" delicios !
Sa te odihneasca Dumnezeu .......

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 19:30

evident , nu avem cum sa omitem ..... "vedeta" principala !

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 19:47

in fine , aiaie ..... Sa ne vedem de ale noastre , ca mai rau ma enervez daca bantui "tubu' " dupa mineriadisme

Personal dau o raita prin Cantafabulele Phoenix-ilor ......

modigliani

Mesajde nicus » 19 Iun 2013, 00:09

Pentru userul, omul, sufletul, MODIGLIANI. Un roman ALTCUMVA.

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Bambucha » 19 Iun 2013, 16:19

modigliani scrie: ... si evoc tampenia si absurditatea acestui popor care-a avut o sansa si si-a irosit-o in cel mai neghiob mod cu putinta !
Tocmai am "aniversat" niscaiva ani pierduti de la mineriadele fututului asta de Iliescu ( il blestem p-ala de-mi editeaza apelativul ! )
.... Ma p*s pe ei de dobitoci ! Nu sunt ei ce strigau dement ( si nu doar ei ) " Noi muncim , noi nu gandim ! " . Vad ei acum ca intradevar nu gandeau ?

De ce spun asta pe VRS ??? Pentru ca acolo au murit si-au fost schingiuti oameni care IUBEAU MUZICA !!! . Nu faceau altceva in afara de-a canta si de-a recita din marii clasici romani . Imbecilu' cacanar de iliescu a numit asta ..... GOLANIE !

VINOVATII FARA VINA CER SA SE FACA LUMINA !!!

si? dupa 20 de ani ... avem constitutia usl :lol: sa traiasca!!! :shock: "e multi" si... te inconjoara; acum exista in Romania "brainwash" la succesorii acelor mineri, nu mai e nevoie de forta! Deci ne-am modernizat si civilizat! :idea: :lol:

Deci "mah animalule" nu stiai ca "soarele rasare, coana iliana apare" ?

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 19 Iun 2013, 16:33

Schimb tema ca sa nu jelim mortul-"tara" prea mult..

un refren care-l tot fredonez din cand in cand ;) de altfel si singurul de la aceasta artista.

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 21:15

Bambucha scrie:si? dupa 20 de ani ...

Tardiv sa pui intrebarile astea ..... Acolo , atunci , in acel loc , acum 23 de ani a murit cu adevarat aceasta tara si orice speranta ar fi putut avea .....
Nu mai poate exista acum un ..... " SI " ? Poa' sa-mi zica mie care ce vrea , Romaniei ii trebuieste un alt mileniu in care sa se mai poata ridica cumva . Scarba aia sovietica de iLIESCU a furat acestei tari dreptul la un viitor demn pe mapamond . El si oligofrenii de l-au votat si sustinut atatia ani .....

Tardiv , tata , tardiv ! AIAIE ! Ca de-atatea ori de-a lungul istoriei ..... ne-am c*cat pe noi cu glorie !

modigliani

Mesajde modigliani » 19 Iun 2013, 23:49

nicus scrie:Pentru userul, omul, sufletul, MODIGLIANI. Un roman ALTCUMVA.

Prietene bun , nu-s , nene , altcumva ..... Sunt doar nitel dilau ! ( da-mi sade bine , nu-i asa ? :lol: ) Oricum , mersi din suflet !
Iesisem in seara asta . Plangand ..... M-am intors doar sa-ti mai pun odata asta . Cu directa trimitere la tine , odata cu gandurile mele de bine .

Si-o mai bag odata , c-asa am io chef , nah ! Ca-mi place si am chef de ea ! E careva p-acilea de nu-i convine ? :|

Ce versuri , ce interpretare , ce sanctuar spiritual ancestral ne poate INVOCA aceasta piesa ......
Nu sunteti multi cei ce-o puteti aprecia la justa ei valoare .........

............................................................................................

Vouă, celor din hronici, pecetii şi herburi,
fiarelor nepăscătoare de ierburi,
nepăsătoare de carne de fiară, neumbrite de nour,
nearse de soare: Pajură, Bour,
cu schiptru şi tiară, -
mă rog, să vă iviţi!

Pre voi, fiare heralde:
alde Pardosu', alde
Irog-inorogu', vă rog, să vă iviţi!

Fiarelor de bună şi de rea priinţă,
pe cari vânătorul dac-o să le prindză,
n-o să mi-se-aleagă cu pleavă şi abure,
cu niscai sfarog: Fiarelor din fabule,
din eticeşti şi de zăbavă cărţi,
mă rog, să se ivească!

Vouă, cinstitelor, ţie, sperjure,
şarpe sân-pomului jur-împrejure,
fiarelor omului semiasemine:
alde Sirenei, celui Chentaur
cu gură de aur, ca a Hrisostomului,
mă rog, să se ivească!

Fiare cuminţi, cu-o mie de dinţi,
cu coadă de peşte, cu gheare la deşte,
cu unghie de ţap, cu cap, făr-de-cap,
cu blana ca sfecla, cu ochii ca stecla,
cu ochii de vâlc, fiare cu tâlc,
cu duhori suave, fiare filozoafe... Ave!

...A psevdofiarelor cânt viaţa-neviaţa
care nu se trece ca topită gheaţa,
nu se risipeşte în văzduh ca ceaţa,
nice nu se rumpe ca subţire aţa,
au se ovileşte ca bătrână faţa;
căci de zboară-mi zboară altfel decât raţa,
se ivesc pe lume nu din ou ca raţa,
nici nu-mi pasc fâneaţa-n toată dimineaţa,
ci-şi păstrează pururi harul şi verdeaţa,
taina şi dulceaţa,-
fiindcă nici viaţă nu le e viaţa!

Eu vă cânt şi vă descânt,
vă invoc şi vă evoc,
de noroc, de nenoroc,
Vasilisc şi Inorog,
Aspidă şi Zgripţor-Roc.

Eu vă agrăiesc, vă isc,
Inorog şi Vasilisc,
frate Dulf cu ochi de sulf,
dimpreună cu Adelfă,
soru-ta, eu v-aduc jertfă.

Şi tot eu îi ţin ison,
Păsării Calandrinon,
Păsării de da sau ba,
ca şi ţie, dumneata,
Scarabee, scara mea...

Eu vă cânt,
eu vă trec pragul,
eu vă strig la ceasul fix
şi tot eu vă uit de dragul
împăratului Finics!

Fie să renască numai cel ce har
are de-a renaşte, curăţit prin jar,
din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum,
astăzi, ca şi mâine, pururi şï acum.

Ultima oară modificat de modigliani pe 20 Iun 2013, 00:02, modificat 1 dată în total.
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE