Am citit si recitit de vreo opt ori postarile amandoura... tot nu-nteleg!
Omul isi expune punctul sau de vedere... Nu ataca nici o persoana!
Care-i problema?
P.S. Zici ca ti-e drag Bunka? Pai sa stii ca-l iubesc d' inaintea ta!
cantemir scrie:Licap... eu unul, n-am priceput ce-i reprosezi lui Livius!...
Am citit si recitit de vreo opt ori postarile amandoura... tot nu-nteleg!
Omul isi expune punctul sau de vedere... Nu ataca nici o persoana!
Care-i problema?
P.S. Zici ca ti-e drag Bunka? Pai sa stii ca-l iubesc d' inaintea ta!
Livius scrie:Poate am fost greşit înţeles şi s-a crezut că eu sunt cel care deţine multe secrete din apicultură. Nu la mine m-am referit când am vorbit despre acest aspect. Am vrut doar să spun că succesul lucrului cu un anumit tip de stup depinde de cunoaşterea tehnologiei corecte de lucru. De obicei, cine ştie nu spune, sau nu spune oricui, la întâmplare. Nu din răutate sau egoism, ci pentru că aşa se procedează de când lumea. Nu se spune că meseria "se fură"? Adică se explică, se arată câte ceva, dar nu se dă totul "mură în gură". Depinde de cel care vrea să înveţe cum îl convinge pe profesor să-i explice mai mult. Din păcate, pe forumuri nu este mediul cel mai propice pentru acest proces. Pentru că, fiind mulţi utilizatori, nu toţi înţeleg că trebuie păstrat un limbaj cât mai "curat". Dacă apare cineva care ştie şi vrea şi să spună, există şanse mari să fie ironizat sau atacat de câte cineva şi, atunci, ce altceva ar putea să facă decât să tacă? Aşadar, dacă dorim să aflăm cât mai multe despre domeniul care ne interesează ar fi cazul să vorbim cât mai la obiect şi să lăsăm ironiile inutile. S-ar putea să jignim pe cine nu trebuie, chiar fără să vrem, si atunci putem să tot aşteptăm informaţii...
Bobolicx Bobo scrie:Neata all. Avand bucuria concediului, am facut niste "sapaturi" si am gasit filmul integral al video-ului cu tipu' care avea pavilionul populat numai cu stupi patrati.
Vizionare placuta!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=z_o54CUdZuU
activ scrie:Acum plec spre stupină, care este la pomii fructiferi, pentru a-mi popula primii 2 stupi MEA.
Revin cu poze şi impresii de la faţa locului.
redoo scrie:Salut! Activule chiar nu ai sa ne spui nimic? Cum intru pe forum fac o vizita si aici poate-poate ai ceva noutati pt noi
BUNKA scrie:Hai Aline ca eu am bagat deja poze la mine cu chinejii meibaga si tu ceva...oi fi plecat pe undeva de nu dai nici un semn.
Cand revii baga aici poze repejor ca baietii astia-s insetati tare si n-au ce privi !!
La mine lucrurile au mers ...incet si sigur, nu le-am mai dus nicaieri ca si asa erau putine si mici..vai mama lor si cu galeata in cap si pasta proteica le-am ridicat si acum am si cativa roi si cladesc niste faguri super fara foite.
Cu laterale de 32mm vreau sa zic ca fac fetele super-treaba.
Am pus poze la mine !
Salutare si te asteptam cu noutati !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 55 vizitatori