Mircea77 scrie:Respect pentru nea Gica care gandeste "in afara cutiei".
Multumesc de apreciere.Inseamna ca ati citit tot ce am scris pana acum.
Orice apicultor e binevenit.Incepator am fost si eu.Toti ne bucuram de un lucru nou.Parca e prea de tot sa spui ca ,,merge si asa,, cand adaugi o canistra de motorina peste benzina si vrei sa si mearga masina.
Daca nu respectam regulile e greu sa progresam.Banii absorbiti sunt bineveniti.Si asta era si ideea, sa-i absorbim.Calitatea in investitie arata garantia succesului.Altfel ramanel cu banii absorbiti.Care, cum am mai spus ramane un lucru bun.In fond discutam.Nu am de ce sa fiu afectat negativ de cineva care deruleaza un program.Cel mult imi pot roade unghiile de ciuda ca nu o fac si eu ( nu e cazul, si eu derulez un program).
Cand vezi un program ca pe o afacere si nu ca pe un ajutor/stimulent, treaba se complica pentru cei ce au stupine in jurul tau.Scuze daca am interpretat gresit.
Sa adaug si o parere de-a mea de pe vechiul forum
pupemea a scris:
Fara sa incerc sa minimizez o problema sau alta (ccd ori nr.de chimicale /stup) dar cand evaluam pierderile de familii, trebuie introdus in ecuatie si ...cuantumul asigurarilor sau"profesionalismul "stuparilor.Parca sunt canadieni care nu ierneaza albinele.Cumpara in fiecare primavara.Pai... de ce sa cumpere din banii lor?
Fiecare dintre noi cunoastem oameni cu bani sau mentalitate chitita pe profit dar cu mari lipsuri la...profesie.
Ce vreau sa spun? Parca vad ca dupa tavalugul asta cu proiectele europene luate cu buletinul, urmeaza o "sarje" de CCDM (Mioritic).
Akmm a scris:
Nu e exclus sa fie si adevarat.
Daca o parte insa vor continua, inseamna ca ajutorul a fost binevenit.
Adica aici.
http://stuparitul.3xforum.ro/post/757/3 ... _disorder/