Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde Mircea_63 » 10 Iul 2013, 21:19

Domnu` Mihalache, baietii astia glumesc si se joaca. Nu luati chiar totul in serios.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde State » 10 Iul 2013, 21:33

MIHALACHE scrie:Eu nu-l cunosc personal ,dar nu m-iar fi rusine sa recunosc daca ar fi cum spui,si eu am facut multe greseli si anca mai fac dar am an spate 24 ani de practica si chiar mi-ar place sa pot andruma pe cineva ca el.

Multi inainte cu sanatate iti doresc! ;)

Eram pregatit sa-ti spun ca te compatimesc dar mai bine ca n-a fost ca mine! :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde BeesDream » 11 Iul 2013, 02:04

Domnule Mihalache stati linistit ca nu ma deranjeaza baietii cu misto-uri ca realizez cand glumesc si doar ma amuza si pe mine :lol:
Multumesc pentru sfat si cred ca o sa mai bag inca 4 randuri de picioare sa fiu sigur ca nu o sa am probleme niciodata :lol: Momentan nu am avut bani decat pentru 4 tevi, deci trebuie sa mai cumpar una si o sa cumpar cand o sa pot ca momentan am doar 3 stupi si ii asez doar pe picioare si nu o sa am probleme... :D

STATE pentru tine dap, e genial costumul ala ca poti trage un handel oricand si nu realizeaza nimeni, poate doar prin miros :lol:

Am raspuns asa tarziu ca am fost pe stadion sa-mi sustin STELUTZA :lol:
HAI NOROC SI LA MAI MARE! ImagineImagine

Snapshot_2013-07-11_015052.jpg
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 11 Iul 2013, 07:45

MIHALACHE scrie:`` am an spate 24 ani de practica

Okiei ! Banuiesc ca despre apicultura este vorba , nu de .... citire . :shock: :shock: :shock:
modigliani

Mesajde priest » 11 Iul 2013, 12:23

BeesDream scrie:Domnule Mihalache stati linistit ca nu ma deranjeaza baietii cu misto-uri ca realizez cand glumesc si doar ma amuza si pe mine :lol:
Multumesc pentru sfat si cred ca o sa mai bag inca 4 randuri de picioare sa fiu sigur ca nu o sa am probleme niciodata :lol: Momentan nu am avut bani decat pentru 4 tevi, deci trebuie sa mai cumpar una si o sa cumpar cand o sa pot ca momentan am doar 3 stupi si ii asez doar pe picioare si nu o sa am probleme... :D

STATE pentru tine dap, e genial costumul ala ca poti trage un handel oricand si nu realizeaza nimeni, poate doar prin miros :lol:

Am raspuns asa tarziu ca am fost pe stadion sa-mi sustin STELUTZA :lol:
HAI NOROC SI LA MAI MARE! ImagineImagine

Snapshot_2013-07-11_015052.jpg

Iar bei mai Bogdane? In curand ma intreci...HAI STEAUA!
priest

Mesajde State » 11 Iul 2013, 12:35

BeesDream scrie:STATE pentru tine dap, e genial costumul ala ca poti trage un handel oricand si nu realizeaza nimeni, poate doar prin miros :lol:

Perfect! Deocamdata il iau pe asta. Cand o sa am mentor, musai sa gasesc si pe verde.

BeesDream scrie:Am raspuns asa tarziu ca am fost pe stadion sa-mi sustin STELUTZA :lol:
HAI NOROC SI LA MAI MARE!

Bravo! Vad ca papi si floricele, e bine. Steaua are regina?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Jean Valjean » 11 Iul 2013, 13:21

Hai ca asta e tare!

Privind la poza de mai sus, am ramas surprins sa constat ca se permite comercializarea si consumul bauturilor alcoolice in interiorul stadionului national.
Hai ca asta-i culmea! mi-am zis eu cu voce tare.
M-au lamurit colegii mei insa ca nu asta e culmea.
Culmea e ca daca pe tine te doare in bascheti de fotbal, stai la Iancului si vrei sa cobori sa iei o bere sau un vin pentru a bea la masa, nu ti se da, ca e interzis.
Adica ala pe stadion bea pana plezneste, iar tu acasa nu poti sa bei un vin la masa cu sotia.

Sa mai imi zica mie cineva ca viata asta nu e prost facuta!
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde BeesDream » 11 Iul 2013, 13:34

State tata, STEAUA e regina fotbalului romanesc :lol:

Priest, beau si eu ocazional si nu cred ca te pot intrece :lol: FORZZA STEAUA Imagine

Jean Valjean banuiesc ca nu ai fost niciodata pe National Arena :lol: Vand doar bere fara alcool, racoritoare, energizante si cafea iar eu cum nu mai beau de foarte mult timp prostiile de Cola,Fanta sau alte sucuri am preferat sa beau o bere fara alcool acolo si am mai baut una cu alcool acasa ca mi-a deschis apetitul cea fara... :lol:
BeesDream

Mesajde priest » 11 Iul 2013, 14:16

BeesDream scrie:State tata, STEAUA e regina fotbalului romanesc :lol:

Priest, beau si eu ocazional si nu cred ca te pot intrece :lol: FORZZA STEAUA Imagine

Jean Valjean banuiesc ca nu ai fost niciodata pe National Arena :lol: Vand doar bere fara alcool, racoritoare, energizante si cafea iar eu cum nu mai beau de foarte mult timp prostiile de Cola,Fanta sau alte sucuri am preferat sa beau o bere fara alcool acolo si am mai baut una cu alcool acasa ca mi-a deschis apetitul cea fara... :lol:

Lasa ca la mine dupa bere ai dat pe nitel vin...asa ca..vii puternic din urma :lol:
priest

Mesajde Jean Valjean » 11 Iul 2013, 14:19

Aha, deci nu e chiar asa de prost facuta!
M-ai linistit.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde BeesDream » 11 Iul 2013, 21:28

Roiul 1 din lada alba...

Snapshot_2013-07-11_212002.jpg

Roiul 2 din lada galbena...

Snapshot_2013-07-11_211823.jpg

Prima mea familie din lada albastra :D
Pana azi nu erau albine urcate in cat mai deloc decat pe o rama care a fost mutata de jos acum o saptamana si azi dupamasa am mai mutat o rama sus acestea fiind cele negre ca cele albe sunt rame doar cladite de ele putin cate putin iar acum vad ca au urcat multe albine si sus :lol:

Imi puteti spune de ce pana acum nu urcau deloc in cat desi jos nu aveau ce sa faca ca sunt toate ramele pline cu puiet capacit si cu miere...? :D

Multumesc frumos
Fişiere ataşate
Snapshot_2013-07-11_211936.jpg
BeesDream

Mesajde un OM » 11 Iul 2013, 21:50

Pentru ca ultima rama urcata avea si ceva puiet? Am si eu hranitor din plastic ca si cel al tau, dar pentru ca aveam mortalitate, l-am ceruit.
Sanatate.
un OM

Mesajde BeesDream » 11 Iul 2013, 21:58

un OM scrie:Pentru ca ultima rama urcata avea si ceva puiet? Am si eu hranitor din plastic ca si cel al tau, dar pentru ca aveam mortalitate, l-am ceruit.
Sanatate.

dap avea cam mult puiet ca toate cele de jos sunt pline cu puiet :lol: d-aia am si spus ca nu aveau ce face pe jos...
BeesDream

Mesajde BeesDream » 11 Iul 2013, 23:23

Pe pagina mea se raspunde doar la mistocareala dar cand pun o intrebare despre fetili mele nu prea se raspunde :lol: :lol: :lol:
Am pus o intrebare de ce nu imi urcau albine in cat...
BeesDream

Mesajde MIHALACHE » 12 Iul 2013, 18:00

Nu ai suficienta albina,dupa ce iese puietul din 1,2 rame are sa urce si sus daca toate ramele ar avea o singura dimensiune le organizai pe 2 corpuri mai usor.
MIHALACHE

Mesajde BeesDream » 13 Iul 2013, 18:38

Am pus-o pe mama la treaba ca a fost bleaga si mi-a varsat cutia de vopsea :lol: :lol:

Snapshot_2013-07-13_182809.jpg

A avut noroc ca era si mamaie acasa ca altfel o prindea noaptea cu pensula-n mana :lol: :lol:

Snapshot_2013-07-13_182848.jpg
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?