MIHALACHE scrie:Eu nu-l cunosc personal ,dar nu m-iar fi rusine sa recunosc daca ar fi cum spui,si eu am facut multe greseli si anca mai fac dar am an spate 24 ani de practica si chiar mi-ar place sa pot andruma pe cineva ca el.

MIHALACHE scrie:`` am an spate 24 ani de practica
BeesDream scrie:Domnule Mihalache stati linistit ca nu ma deranjeaza baietii cu misto-uri ca realizez cand glumesc si doar ma amuza si pe mine![]()
Multumesc pentru sfat si cred ca o sa mai bag inca 4 randuri de picioare sa fiu sigur ca nu o sa am probleme niciodataMomentan nu am avut bani decat pentru 4 tevi, deci trebuie sa mai cumpar una si o sa cumpar cand o sa pot ca momentan am doar 3 stupi si ii asez doar pe picioare si nu o sa am probleme...
![]()
STATE pentru tine dap, e genial costumul ala ca poti trage un handel oricand si nu realizeaza nimeni, poate doar prin miros![]()
Am raspuns asa tarziu ca am fost pe stadion sa-mi sustin STELUTZA
HAI NOROC SI LA MAI MARE!
BeesDream scrie:STATE pentru tine dap, e genial costumul ala ca poti trage un handel oricand si nu realizeaza nimeni, poate doar prin miros![]()
BeesDream scrie:Am raspuns asa tarziu ca am fost pe stadion sa-mi sustin STELUTZA
HAI NOROC SI LA MAI MARE!

BeesDream scrie:State tata, STEAUA e regina fotbalului romanesc![]()
Priest, beau si eu ocazional si nu cred ca te pot intreceFORZZA STEAUA
Jean Valjean banuiesc ca nu ai fost niciodata pe National ArenaVand doar bere fara alcool, racoritoare, energizante si cafea iar eu cum nu mai beau de foarte mult timp prostiile de Cola,Fanta sau alte sucuri am preferat sa beau o bere fara alcool acolo si am mai baut una cu alcool acasa ca mi-a deschis apetitul cea fara...
un OM scrie:Pentru ca ultima rama urcata avea si ceva puiet? Am si eu hranitor din plastic ca si cel al tau, dar pentru ca aveam mortalitate, l-am ceruit.
Sanatate.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 22 vizitatori