akmm scrie:Eu tot nu pricep de ce vorbim de Roger Delon, dar fara foite, ca Warre, cand de fapt in discutie este Warre.
E ca in povestea cu Shakespeare in care piesele nu au fost scrise de William Shakespeare ci de un cu totul altul pe care il chema-culmea!, tot William Shakespeare.
Aicea m-ai pierdut akmm...pai ce-l defineste pe waree si ce-l defineste pe delon..de aici trebuie plecat, si o sa intelegi de ce eu il numesc delon desi stupul pe care il folosesc eu nu e nici una nici alta..e o imbinare care as putea sa o nmesc bunkan

daca as fi un fel de maximus...as putea sa-i zic waree dar la warre tehnologia este atat de diterita...practic pui gaza acolo si Dumnezeu cu mila, daca ai ce lua de pe el la final de sezon, iei..daca nu aia e, daca roieste..roieste, n-ai ce sa ai faci...delon desi foloseste acelasi tip de lada are o tehnologie diferita pe care am mai prezentat-o, e mult de scris si scriu pe telefon.
Ce am facut eu e o lada delon la care am modificat inaltimea, capacul, fundul, rama este alpine cu acel v...am mai auzit multi care zic ca vladimir comich ar lucra pe alpine..e o greseala pt ca rama alpine e exact ce am eu ma rog cu diferenta ca eu am laterale de 32mm...dupa cum vedeti e o imbinare a mai multor elemente ...stupul rusului vladimir e definit de.rama delon din sarma desi e un corp mai mic de inaltime el ramane tot un delon.
Eu practic am fagurele fara foita natural de la warre dar crescut pe o rama alpine, am o lada warre sau delon dar mai inalta, am un capac model american sau canadian, am un fund cu plasa av e ceva diferit dar mie imi place sa-i zic delon pt ca si tehnica de lucru descrisa de delon mi-a intrat la inima si cred ca se poate aplica la stupul "BUNKAN"

)
De azi inainte am sa o ard cu texte gen...apicultura in sistem Bunka...

)
Ma, nu ma luati in serios ca eu mai fac si glume