Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Filme ..... d-alea "grele" , nene !

Mesajde modigliani » 25 Iun 2013, 20:31

Aduc in acest topic o realizare de exceptie a colaboratorului NG , Gregory Colbert : "Ashes and Snow" sau , asa cum a fost tradus titlul in Romania , "Uman si Animalic" .

Vi-l recomand cu toata convingerea , doar rupeti-va o ora din ceea ce faceti . Cum comenteaza un internaut , este nici mai mult , nici mai putin decat ..... "Un Matrix al sufletului" ......

modigliani

Mesajde modigliani » 30 Iun 2013, 20:10

Proapis , iarta-ma , a durat cam 10 secunde ..... :oops: :oops: :oops:

modigliani

Mesajde modigliani » 30 Iun 2013, 21:28

modigliani scrie:

Tin topicul sus ..... Este terifiant !!!
modigliani

Mesajde proapis13 » 30 Iun 2013, 21:55

Pictore esti ,,cremenal'' cu filmul asta iar eu sunt...masochist ca statui sa-l vad pina la sfirsit....
Asta seara nu mai maninc carne....
Mai bine e sa ,,vedem '' lumea precum Lord Gloucester....
Il recomand gurmandului Mircea 63 :lol:
Cine rezista pina la sfirsit primeste o bericioaica de la mine
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 30 Iun 2013, 22:03

proapis13 scrie:Pictore esti ,,cremenal'' cu filmul asta

Nu io , nene ! Io eliberez pestii de-i prind . Sunt cate unii de-mi spun ca-s ***** facand asta .......
Dar si amaratii aia , traitorii-n ape , tot suferinta simt in preajma omului .....

TOPIC SUS !!! Repostez linkul !

proapis13 scrie:iar eu sunt...masochist ca statui sa-l vad pina la sfirsit....

Ai reusit ? Esti tare fratioare !!! Io de-o saptamana-n incoace nu pot urmari mai mult de 10 minute / zi ..........

CI-ule , tu ai dat cu ochiu' p-acilea , mah ?
Los Angeles , tu ?
modigliani

Mesajde proapis13 » 30 Iun 2013, 22:20

Trebuia taiat de la min43 omorirea delfinilor,chiar daca niponii servesc la masa carnea lor
Sunt traditiile lor seculare si nu trebuiesc criticate insa pt mine sunt secvente criminale
E ca si cum ai taia gatul la un om si l-ai lasa in agonie;eu unul asimilez delfinul cu ,,fratele'' nostru din adincuri
Am vazut filme cu holocaustul si parca nu m-am cutremurat in halul asta...brrrr
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 30 Iun 2013, 22:28

proapis13 scrie: niponii servesc la masa carnea lor
Sunt traditiile lor seculare si nu trebuiesc criticate

Niciodata nu-i tarziu sa constientizam atrocitatile pe care le facem pe Terra . oricand e loc de mai bine .......
Ma p*s pe traditiile lor asa cum pa p*s pe ale noastre de Craciun si de Paste .
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Iul 2013, 21:47

Un SF cu un scenariu neobisnuit , cu unghiuri de filmare fabuloase , cu o coloana sonora absolut remarcabila !
Un film ce strecoara discret sensibilitatea printre pasajele principale "dure" ale sale .

OBLIVION :

modigliani

Mesajde Florin Dobre » 31 Iul 2013, 22:09

Uite aici Modi, ceva mai...plauzibil. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 31 Iul 2013, 22:48

Florin Dobre scrie:Uite aici Modi, ceva mai...plauzibil. ;)

Danke ! ;) Maine il "halesc" ! :D
modigliani

Mesajde modigliani » 20 Aug 2013, 06:11

Sunt multi ani de cand n-am mai vazut un film atat de "greu" . LINCOLN

Un Daniel Day Lewis absolut magistral , un Tommy Lee Jones coplesitor , alte zeci de actori absolut fantastici , adunati de un scenariu ce demonstreaza nivelul pe care l-a atins cinematografia .......

Aici il aveti online tradus in romana : ..... http://filmehd.net/lincoln-2012-filme-online.html

Iata-i si trailerul :

modigliani

Mesajde modigliani » 24 Aug 2013, 08:25

pentru amatorii de SF , in mod special pentru fanii seriei Star Trek , iata ultima realizare .

Impresionant .

http://filmehd.net/star-trek-in-intuner ... nline.html
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Aug 2013, 06:06

HOME

" În doar câteva decenii, umanitatea a dat peste cap balanţa planetei noastre, una stabilizată în miliarde de ani de evolutie. Preţul pentru greşelile noastre e mare, dar este prea târziu pentru a mai privi situaţia cu pesimism. Omenirea are mai puţin de zece ani la dispoziţie pentru a pune capăt tendinţei de degradare a ecosistemului şi pentru conştientizarea stricăciunilor aduse de modalităţile noastre de consum al resurselor.Oferindu-ne filmări unice din peste 60 de ţări, văzute din aer, Yann Arthus-Bertrand pune, alături de alti oameni preocupaţi de soarta planetei, o piatră în temelia edificiului pe care, împreună, trebuie să-l reconstruim. "

..........................................

Un documentar de exceptie . Imagini ale Terrei incredibile . Un semnal de alarma pertinent .......

http://filmehd.net/home-2009-documentar-online.html
modigliani

Mesajde pal.elena » 07 Sep 2013, 14:50

imi plac foarte mult documentarele despre human body, limitele in caz de pericol. Parca pe Discovery erau difuzate..
pal.elena

Mesajde modigliani » 22 Sep 2013, 13:10

Avem in forum topicuri cu si despre "Cainii , cei mai buni prieteni ai omului" , mai avem "Maidanezii" , si mai avem si acest topic ce ar trebui sa colectioneze recomandari de filme documentare si artistice de calibru sau cel putin remarcabile .

Pentru cine nu a vazut "Hachiko" il recomand cu tarie . Mai ales acum , in perioada in care am dezbatut atat de mult subiectul "Caini" . Este un film din care - printre altele - vom putea intelege uriasa diferenta dintre un caine dresat (nu doar hranit) si unul de printre blocuri . Diferenta dintre un caine ce-a beneficiat de uriasa dragoste a stapanului sau si despre inmiita cantitate de dragoste si devotament pe care - la randul sau - o intoarce acestuia .

Un film cu un scenariu cutremurator , as spune . Un film la baza caruia a stat un fapt real . Asadar "HACHIKO" ( 1987 ):

http://filmehd.net/hachiko-monogatari-1987.html

.................................................................

Remake al acestui film : Hachiko: A Dog’s Story – Hachiko: Povestea unui câine (2009) , îl găsiți aici : http://filmehd.net/hachiko-a-dogs-story ... omana.html , remake ce beneficiaza de stralucita interpretare a lui Richard Gere .
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 22 Sep 2013, 13:30

Apropo de ce inseamna un caine cu stapan...
Ieri am dat o fuga in padure. E la 500 de m. Bineinteles ca am luat cu mine cele doua gagici canine(Ada si Naisha). S-au simtit ca-n rai.

La intoarcere m-am oprit la un nene care are niste stupi. Am stat de vorba la poarta. Avea niste curci. Ada(labrador) era cam prea interesata de provocarile astea mari si impanate. Asa ca am repezit-o ferm: Nu e voie!.
Am continuat vre-o 10 minute discutia cu respectivul. Ne-am salutat si am dat sa plec. Naisha(tibetana) era prezenta la picioarele mele. Ada era lipsa. Am intrat un pic in panica. Pana acasa erau cca. 500 de m.
Cand am ajuns acasa, Ada astepta in fata portii. Ea intelesese ca am trimis-o acasa. Precizez ca nu mai facusem cu ea traseul de intoarcere acasa.

p.s. Am vazut filmul(varianta clasica) acum cativa ani. Impresionant.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE