Accesul se face pe DJ 607B singurul drum din Romania ce se inchide inaintea Transfagarasanului
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... _BzJleyhnQ
salve
proapis13 scrie:Aseara am fost sa ajut un coleg sa mute stupii din preajma Manastirii Vodita intr-o sub urbie a Severinului
Am ajuns tarziu asa ca nu am avut timp sa ajung si la manastire insa am o foto reprezentativa
In timp ce fotografiam o cicada ,,gigantica'' cred ca avea in jur de 5-6 cm am fost atacat de 2 viespi salbatice
din acelea de-si fac cuiburi sferice din celulloza,nu stiu ce le-a suparat insa m-am speriat putin deoarece
am luat o intepatura dupa ceafa si nu mai fusesem intepat din copilarie,cred...
Toate au fost bune si frumoase cind pe le miezul noptii pe soseaua de centura a Severinului spre Schela de sus
am facut explozie pe stinga spate la camioneta,probabil din cauza greutatii ca anvelopele nu au decat aprox 20000km
Nu va mai spun ca cricul din dotare nu am avut ce sa fac cu el deoarece masina era in panta si nu puteam sa-l pun
Am fost nevoit sa fug in Severin si sa iau un cric de 2T cu care cu chiu cu vai abia am ridicat ,,babutza''...
Am rupt cheia in cruce noua-nouta si am fisurat inca 2 de 19 am mai cumparat inca una de la Peco
pe care am indoit-o ca pe surcea si abia cu a treia imprumutata de la un service am reusit sa dam prezoanele jos
Cu o zi inainte schimbasem cauciucurile de 195 cu cele de 205 pt a cara mai multa greutate si nu va scriu
decat ca aveam rezerva de la camioneta neumblata la ea de anul trecut;am avut norocul sa tina aerul pina azi
Amintiri din pastoral din care avem de invatat cate ceva
Azi am luat o cheie telescopica de la mama ei si mi-am dat comanda de un cric de 2T,nu se stie niciodata cand o sa am nevoie
salve
kisarmihai scrie:
buna dimineata.. in zona manastirii vodita ce planta melifera este in floare in acesta perioada, salcamul 3 s-a dus de ceva timp.. este tei in zona?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori