Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Situatie ciudata. Nevoie de ajutor

Mesajde Florin Dobre » 26 Aug 2013, 23:34

Mi s-a parut doar amuzanta si potrivita trimiterea de la albine(orizontal) la capre(capra)...atat. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde TDI » 26 Aug 2013, 23:36

Albina la cules e oaie, la furtisag e capra... si in rest: Sa traiasca!
TDI

Mesajde activ » 26 Aug 2013, 23:37

Florin Dobre scrie:O sa razi Nae...
Inainte de a avea orizontali(adica albine), am avut...si capre. :lol:

La mine ciclul cred ca o sa fie putin invers : mi-am luat albine si cred ca in viitorul o sa-mi iau si capre, ... fiindca tot plec in pastoral la iarba verde cu albinele, ... pot sa transport pe culoar in pavilion si caprele.
Si uite asa o sa imi indulcesc laptele cu miere. :lol:
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde TDI » 26 Aug 2013, 23:41

Nu stiu daca s-or mai fi schimbat timpurile, dar daca mergi in pastoral cu albine musai sa ai si lapte, branza, urda si altele de la vecinii ciobani, care se cam afla si in cele zone de pastoral. Dar acum imi imaginez scena, vagonul cu capre pe coridor. Si eventual un stup neetans, dar nu asa incat sa iasa toata albina ci cate o albina, 2 la un interval de timp delimitat. :roll:
TDI

Mesajde Florin Dobre » 26 Aug 2013, 23:43

Asta-i zic mereu lu' nevasta-mea cand o incearca simtul critic.
Te-am tinut numai pe lapte si miere! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 26 Aug 2013, 23:48

TDI scrie:Nu stiu daca s-or mai fi schimbat timpurile, dar daca mergi in pastoral cu albine musai sa ai si lapte, branza, urda si altele de la vecinii ciobani, care se cam afla si in cele zone de pastoral.

Adevarat!
Anul asta la floarea soarelui eram pe o miriste. Si treceau zilnic 4-5 tarle de capre. Chiar am facut troc...un borcan de miere/un kg de branza.
Eu am crescut cu lapte de capra in vacante la bunici. Sanatate curata.

TDI scrie:Dar acum imi imaginez scena, vagonul cu capre pe coridor. Si eventual un stup neetans, dar nu asa incat sa iasa toata albina ci cate o albina, 2 la un interval de timp delimitat. :roll:

Hai c-am deviat-o rau de la subiect. Sa deschida cineva un topic despre simbioza intre capre si albine. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR