Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Sep 2013, 00:00

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Sep 2013, 00:06

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde nicus » 23 Sep 2013, 02:02

Fac tot ce pot numa' sa strang ghemul.

Apropos, tu cand te prezinti cu doua catrene? (nu mai mult ca n am spatiu disponibil pe hard :!: )
In asteptare, nu mi ramane decat sa ti multumesc pentru piesele de azi. ;) Super!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Sep 2013, 19:10

Eretic

Poti asculta emisiunea aici: http://damblarin.blogspot.be/
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:02

Colegului , prietenului , fratelui ...... 63 , ....... din suflet , intrucat tomnai am aflat ca nu prea l-a ascultat pe Cooper , o piesa de referinta ! POISON ! . La care agaug si-un remake de exceptie interpretat magistral de Tarja Turunen !

So , be it ..... POISON !!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) Pentru momentele din viata in care ne simtim sufletele .... otravite .

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:25

Bai nene , dupa metoda ''pictoriceasca" , cand intr-o seara mi se pune pata pe cate-un interpret ..... il "consum" tot .....

Ca atare , dpmdv , ..... THIS IS ALICE COOPER'S NIGHT ! Iar piesa asta i-o dedic lui NICUS , ..... rafinatul domn al VRS-ului , al Stuparitului : Only My Heart Talkin'

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:29

LUUUUUU , .... this it's simply me ! The one who you give your sincerely friendship ! (Thx for it )

It's me , the Painterman ! The crazy one from the school yard ..... :lol: As in the lirycs , this is "nothing strange" in here ..... except ..... ME ! :lol: :lol: :lol: :lol: .

modigliani

Mesajde Mircea_63 » 23 Sep 2013, 22:32

Pictore, avem diferite momente in viata... Ia un fum verde sau ayahuasca si vei spune ca l-ai intalnit pe D-zeu. Sau nu lua! ...dar cine poate spune ce e otrava si ce nu. Cine poate sti ce e adevarat si ce nu? Cine l-a intalnit pe D-zeu si cine nu? :cry:
Parca Paul zicea? "Doamne, de atunci cand iti vorbesc se numeste credinta, iar cand imi vorbesti se numeste paranoia?" ;) Multumesc prietene!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:33

Iar asta o aduc tuturor celor ce-au facut ca eu , NONAPICULTORUL forumului , sa nu ma simt p-acilea ca si cum as fi fost ......

......LOST IN AMERICA !!! Multumesc prieteni ! ;)

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:38

Mircea_63 scrie:Pictore, cine l-a intalnit pe D-zeu si cine nu?

L-am intalnit io ! Haladuiam prin spatiul eteric intr-un .... Halo Of Flies .... intr-o totala dedgringolada existentiala . Si m-a bagat in pizda mamii si m-a trimis inapoi la "treaba" . Ca cica mai are niscaiva treaba cu mine pe Pamant .
Printre altele cica mai am OAMENI de intalnit pe-un forum de apicultura . Am zis ca bate campii , da' a avut dreptate .... ;)
PLM , cine-s io sa ma pun cu El ?

modigliani

Mesajde Mircea_63 » 23 Sep 2013, 22:44

Desi The Painterman nu e deloc simplu, macar e ...the best. Ce fel de...depinde de fiecare. :lol:
Mircea_63

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:46

Vedeti voi , ..... cand am aparut p-acilea , timid , .... abia daca indrazneam sa ma apropii chiar si de VRS intrebandu-ma .....

....... How You Gonna See Me (Now) ...... ?

.......nici nu-mi imaginam ca am sa va simt atat de calzi , de buni prieteni , de colegi minunati ! ;)

modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Sep 2013, 22:57

- Pictore, tocmai ce aveam niscaiva insomnie...

Dar, daca m-ai apelat, nu am rezistat chemarii. Pentru ca :

:D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 23 Sep 2013, 22:58

Si iata , sunt de-atunci ..... Years of huricans . ( ma rog , titlul e "vitavercea" ! :D )

Ani de "uragane" de muzica , de seri petrecute cu tot dragul alaturi de voi , de "fight-uri" in "Battlefield" , de ..... de toate .

Personal ii consider "SUPER YEARS" ! ( Si-acu , bagati , in puii mei , ..... URAGANE DE MUZICA , ca ma enervati ! Sa se-auda peste NET si văi ! :evil: )

modigliani

Mesajde Mircea_63 » 23 Sep 2013, 22:59

modigliani scrie:.......nici nu-mi imaginam ca am sa va simt atat de calzi , de buni prieteni , de colegi minunati ! ;)

Du-te mah d`acilea, ca noi ne prefacem si tu ai luat-o de buna. :? Nah, una oldies. :lol:
Mircea_63

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Sep 2013, 22:59

Dupa ce ma plictisesc de jucat cu jucaria

am sa ma rog pentru tine

:D
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE