Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde duma » 27 Aug 2013, 21:07

BeesDream scrie:Cat de frumos curge mierea in borcane! :lol: :lol: :lol:

Snapshot_2013-08-27_202101.jpg

La mai multe borcane pline si tupi cu albine !!!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde BeesDream » 04 Sep 2013, 23:39

Dragi forumisti am ras azi cu lacrimi :lol:

Am cunoscut azi un alt apicultor care locuieste in acelasi oras cu mine si am vorbit cateva ore numai de albinutze iar el mi-a povestit o faza pe care nu cred ca o pot uita vreodata.
A sunat o vecina a lui la 112 si a chemat politia ca ar fi intepat-o o albina a lui iar el cu femeia si cu politistul la poarta le spune: Domne nu cred ca v-a intepat o albina de la mine. Aduceti albina sa vad daca e a mea.

Politistul: Pai cum o recunosti domne?
El: Pai la ale mele le-am pus ineluse pe picioare!
Politistul: Hai domne glumesti? L-a bufnit rasul si pe politist la urma :lol: :lol:

Apicultorul a fost destept ca a spus politistului sa amendeze femeia ca a sunat la 112 degeaba caci nu avea nici o intepatura si a fost tot femeia amendata... :lol: :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Re: COLONIA PERFECTA, ECHILIBRUL SUB PRAGUL DE ROIRE.

Mesajde BeesDream » 26 Sep 2013, 18:53

Mircea_63 scrie: dar nici D-zeu n-a facut lumea intr-o zi.

sa traiti bine domnule Mircea si va rog sa ma scuzati ca pana in momentul de fata am vorbit la pertu cu dumneavoastra caci abea acum am observat ca aveti varsta dubla fata de a mea :lol:
Prin com-ul si poza asta vreau sa va dau dreptate la ce ati spus mai sus :lol:

486558_460296317343569_720046824_n.jpg

Sanatate si numai bine! :lol:
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 26 Sep 2013, 21:00

Bizdrime, umbla Aghiuta dupa tine `ai? :lol:

Chestia cu adresatul, las-o cum a fost. Si pe mine m-a tot certat un domn mai in varsta decat mine, de pe forum, ca ma tot adresam cu "domnu". Acuma il inteleg mai bine. ;) Ca tot iti plac tie alea religioase, ia spune: stii "Tatal Nostru"?

Vezi ca si acolo e : " caci a Ta e imparatia...". Oare n-ar trebui sa fie: "caci a Dumneavoastra e imparatia..." ?
Oamenii sunt la per-tu chiar si cu Dumnezeu, se tutuiesc cu El, desi e mai in varsta decat noi (si totusi vesnic tanar).

Despre varsta...acum e dubla fata de a ta, dar te asigur ca raportul va deveni din ce in ce mai mic. Cand vei ajunge sa ai trei sferturi din varsta mea, cam cati as avea eu?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 26 Sep 2013, 21:24

Mircea_63 scrie:Bizdrime, umbla Aghiuta dupa tine `ai? :lol:

Chestia cu adresatul, las-o cum a fost. Si pe mine m-a tot certat un domn mai in varsta decat mine, de pe forum, ca ma tot adresam cu "domnu". Acuma il inteleg mai bine. ;) Ca tot iti plac tie alea religioase, ia spune: stii "Tatal Nostru"?

Vezi ca si acolo e : " caci a Ta e imparatia...". Oare n-ar trebui sa fie: "caci a Dumneavoastra e imparatia..." ?
Oamenii sunt la per-tu chiar si cu Dumnezeu, se tutuiesc cu El, desi e mai in varsta decat noi (si totusi vesnic tanar).

Despre varsta...acum e dubla fata de a ta, dar te asigur ca raportul va deveni din ce in ce mai mic. Cand vei ajunge sa ai trei sferturi din varsta mea, cam cati as avea eu?

Mi-ati mutat postarea pe pagina mea ca sunteti Dumnezeul acestui forum :lol:
"Tatal nostru" bineinteles ca stiu caci am fost si eu indoctrinat inca de la o varsta frageda dar nu am mai behait-o de cand eram mic si nici nu o s-o mai behai vreodata :lol:
Va credeam un tinerel cam de varsta mea din moment ce sunteti moderator si aveti un spirit frumos de gluma.
Cand oi ajunge sa am 3 sferturi din varsta dumitale (daca oi prinde varsta) o sa fiti cu 7 8 anisori mai in varsta, deci inca veti fi in putere sa continuati cu stuparitul :lol: Sanatate!!!
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 27 Sep 2013, 14:21

BeesDream scrie:Cand oi ajunge sa am 3 sferturi din varsta dumitale (daca oi prinde varsta) o sa fiti cu 7 8 anisori mai in varsta, deci inca veti fi in putere sa continuati cu stuparitul :lol: Sanatate!!!

Haidi bre, pune neuronu la treaba, reformulez: cati ani vei avea tu (sau eu) cand varsta ta va fi trei sferturi din varsta mea.

Adicatelea ai descoperit originea universului si te impiedici de socoteli marunte? :D

PS: ca sa ajung sa fiu cu 7-8 "anisori" mai in varsta decat tine, ar trebui sa stau pe loc 17-18 ani. Stii...ca in povestile alea cu copiii ce spun mamei sa ii astepte pana cresc ei mari, ca sa se insoare cu ea. :lol:
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 27 Sep 2013, 16:47

Mircea_63 scrie:
BeesDream scrie:Cand oi ajunge sa am 3 sferturi din varsta dumitale (daca oi prinde varsta) o sa fiti cu 7 8 anisori mai in varsta, deci inca veti fi in putere sa continuati cu stuparitul :lol: Sanatate!!!

Haidi bre, pune neuronu la treaba, reformulez: cati ani vei avea tu (sau eu) cand varsta ta va fi trei sferturi din varsta mea.

Adicatelea ai descoperit originea universului si te impiedici de socoteli marunte? :D

PS: ca sa ajung sa fiu cu 7-8 "anisori" mai in varsta decat tine, ar trebui sa stau pe loc 17-18 ani. Stii...ca in povestile alea cu copiii ce spun mamei sa ii astepte pana cresc ei mari, ca sa se insoare cu ea. :lol:

Nea' Mircica ati spus asta: "Cand vei ajunge sa ai trei sferturi din varsta mea, cam cati as avea eu?"
Trei sferturi din varsta matale ar fi vreo 38 de anisori iar eu avand 25 intradevar am gresit :))) mi-ar mai trebui 13 anisori si mata ai ajunge pe la 63 si tot ati fi in forta sa tineti stupii :)))
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 27 Sep 2013, 17:13

38 nu este 3/4 din 63. :?

Cand vei avea tu 75 de ani, vei avea 3/4 din varsta mea. Eu as avea 100. Adica 3/4 din 100=75 Las ca te chem atunci la ziua mea si iti explic. Tot atunci vorbim si de Doamne-Doamne... ;)
Mircea_63

Mesajde FLORINELU » 27 Sep 2013, 17:18

greu cu socotile astea,dar pana la urma cred ca ati ajuns la un consens.
apropo,cam cati stupi crezi ca vei avea Mircea atunci :?: :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde BeesDream » 27 Sep 2013, 17:21

Mircea_63 scrie:38 nu este 3/4 din 63. :?

Cand vei avea tu 75 de ani, vei avea 3/4 din varsta mea. Eu as avea 100. Adica 3/4 din 100=75 Las ca te chem atunci la ziua mea si iti explic. Tot atunci vorbim si de Doamne-Doamne... ;)

Am inteles eu gresit atunci :lol: am crezut ca spuneti cand oi ajunge la 3/4 din varsta care o aveti acum iar acum daca aveti 50 de anisori sa ajung la 3/4 adica la 38 mai imi trebuie 13 ani =))) off off...
Ca sa pot veni la ziua dumneavoastra trebuie sa locuiti in Bucuresti sau pe langa :lol:

Florinel mai bine zis la cati din stupi o sa renunte atunci :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 27 Sep 2013, 17:24

Sa traiesti Bizdrime !!! :D

Bai , n-auzi , da' daca-ti zic ziua mea de nastere imi ghicesti varsta ?
modigliani

Mesajde FLORINELU » 27 Sep 2013, 17:25

nu se lasa Mircea asa cu una cu doua.
FLORINELU

Mesajde BeesDream » 27 Sep 2013, 17:28

Mougly tata ai inviat si tu? :lol: :lol:

Florinel la 100 de ani cine mai are stupi daca nu se mai poate ridica din pat? :lol:
BeesDream

Mesajde FLORINELU » 27 Sep 2013, 17:32

noi toti speram,daca consumam cat mai multe produse apicole.
FLORINELU

Mesajde modigliani » 27 Sep 2013, 17:32

BeesDream scrie:Mougly tata ai inviat si tu? :lol: :lol:

Cin' ti-a zis c-as fi murit , mah ? Am stat nitel deoparte , te-am studiat asiduu . Esti fascinant !
modigliani

Mesajde duma » 27 Sep 2013, 17:34

modigliani scrie:Sa traiesti Bizdrime !!! :D

Bai , n-auzi , da' daca-ti zic ziua mea de nastere imi ghicesti varsta ?

43 fara sa spui anul nasteri ! :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?