BeesDream scrie:Cat de frumos curge mierea in borcane!![]()
![]()
![]()
La mai multe borcane pline si tupi cu albine !!!!
BeesDream scrie:Cat de frumos curge mierea in borcane!![]()
![]()
![]()
Mircea_63 scrie: dar nici D-zeu n-a facut lumea intr-o zi.
Mircea_63 scrie:Bizdrime, umbla Aghiuta dupa tine `ai?![]()
Chestia cu adresatul, las-o cum a fost. Si pe mine m-a tot certat un domn mai in varsta decat mine, de pe forum, ca ma tot adresam cu "domnu". Acuma il inteleg mai bine.Ca tot iti plac tie alea religioase, ia spune: stii "Tatal Nostru"?
Vezi ca si acolo e : " caci a Ta e imparatia...". Oare n-ar trebui sa fie: "caci a Dumneavoastra e imparatia..." ?
Oamenii sunt la per-tu chiar si cu Dumnezeu, se tutuiesc cu El, desi e mai in varsta decat noi (si totusi vesnic tanar).
Despre varsta...acum e dubla fata de a ta, dar te asigur ca raportul va deveni din ce in ce mai mic. Cand vei ajunge sa ai trei sferturi din varsta mea, cam cati as avea eu?
BeesDream scrie:Cand oi ajunge sa am 3 sferturi din varsta dumitale (daca oi prinde varsta) o sa fiti cu 7 8 anisori mai in varsta, deci inca veti fi in putere sa continuati cu stuparitulSanatate!!!
Mircea_63 scrie:BeesDream scrie:Cand oi ajunge sa am 3 sferturi din varsta dumitale (daca oi prinde varsta) o sa fiti cu 7 8 anisori mai in varsta, deci inca veti fi in putere sa continuati cu stuparitulSanatate!!!
Haidi bre, pune neuronu la treaba, reformulez: cati ani vei avea tu (sau eu) cand varsta ta va fi trei sferturi din varsta mea.
Adicatelea ai descoperit originea universului si te impiedici de socoteli marunte?![]()
PS: ca sa ajung sa fiu cu 7-8 "anisori" mai in varsta decat tine, ar trebui sa stau pe loc 17-18 ani. Stii...ca in povestile alea cu copiii ce spun mamei sa ii astepte pana cresc ei mari, ca sa se insoare cu ea.
Mircea_63 scrie:38 nu este 3/4 din 63.![]()
Cand vei avea tu 75 de ani, vei avea 3/4 din varsta mea. Eu as avea 100. Adica 3/4 din 100=75 Las ca te chem atunci la ziua mea si iti explic. Tot atunci vorbim si de Doamne-Doamne...
BeesDream scrie:Mougly tata ai inviat si tu?![]()
![]()
modigliani scrie:Sa traiesti Bizdrime !!!![]()
Bai , n-auzi , da' daca-ti zic ziua mea de nastere imi ghicesti varsta ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori