gabidok scrie:domnilor, poate nu am fost eu destul de clar in exprimare. Am achizitionat un pavilion, cu stelaj pentru stupi de 10 rame, cu magazie 1/1 sau doua de 1/2.Am ceva experienta cu albinele, am citit multe despre hranirea artificiala, dar asteptam sfaturi utile de la cei ce lucreaza cu pavilionul, mici smecherii,sau modul com rezolvati voi aceasta problema, cu argumentul ce sustine metoda dumneavoastra. pentru ca una e teoria si alta e practica.Cu respect
gabidok scrie:ma gandeam ca suntem pe un forum de informare, dar sa ai totusi dreptate si sa nu fie moca, ofer 100 de ron pe fiecare cuvat al sfatului tau, sau...mai bine nu dau bani la cei cu moaca de fraier.
gabidok scrie: eu nu am colti, respect lumea, dar cerand pareri pentru a face o investitie(lazile pt pavilion) am fost luat pe sus de domnul respectiv, de parca i-as fi cerut averea. Nu vrei sa ajuti, nu este nici o suparare dar sa ataci pentru ca cineva cere parerea celor cu experienta in domeniu inainte de a se apuca de treaba, mi se pare rautacios.
Am ceva experienta cu albinele
TDI scrie:.... cand vrei sa faci economie de volumul si greutatea lazilor suplimentare, cu optiunea ca - la incheierea culesurilor din stupii mastodonti 24 rame 1/1 formati inainte de plecarea in pastoral cu matcile cele mai bune si puiet de la 2, 3 stupi sa faci roi,
Altceva?
Dominus vobiscum! uber alles
alt stupar scrie:gabidok scrie: eu nu am colti, respect lumea, dar cerand pareri pentru a face o investitie(lazile pt pavilion) am fost luat pe sus de domnul respectiv, de parca i-as fi cerut averea. Nu vrei sa ajuti, nu este nici o suparare dar sa ataci pentru ca cineva cere parerea celor cu experienta in domeniu inainte de a se apuca de treaba, mi se pare rautacios.
Am ceva experienta cu albinele
Prietene... in alte topicuri sunt altii cu ceva mai putina experienta decat dumneata. Ai raspuns macar la una dintre intrebarile lor ?
Ai ajutat macar cu un sfat, atat cat puteai si cat te pricepeai, pe un alt coleg inainte de a improsca cu noroi in altii pe motiv ca nu sar sa te ajute la prima "strigare" a matale ?
Pai... vezi ???
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori