de delorin I » 16 Oct 2013, 14:19
Salut! Nu am citit acest topic inca! Au fost altele mai interesante! Vreau sa pun insa o intrebare! Sunt interesat daca ati avut probleme legate de toxicitatea tratamentului cu varachet! Din prospect rezulta ca intoxicatiile sunt destul de nasoale! Revenind insa! Prietenul meu care mai intra si el pe aici uneori, tine pavilionul in gradina cuiva! Alaltaieri a facut un tratament cu varachet dimineata iar spre seara a adaugat benzi de Mavrirol! In gradina cu pavilionul, proprietarul a introdus 3 vitei ai cuiva! Aseara unul dintre ei, cel mai mare cam 100 de kg. era paralizat. Al doilea la fel si al treilea avea evident ameteli! Chemat in graba, doctorul si-a facut treaba - adica a administrat niste tratamente injectabile, si apoi a concluzionat ca ar fi de la Varachet! Deci, cumva prietenul mei era bun de plata, cel putin pentru cel mai mare din vitei ce parea mort! Asta noapta insa viteii si-au revenit in urma tratamentului facut exact la timp! Aveti stire despre asa situatii? Sa fi scos afara albinele care ieri nu au avut zbor, fitilele nearse si acestea sa fi ajuns din lucerna din jur in stomacul animalelor? Se pare ca mai e un caz pe net cu fiica cuiva care a baut varachet, mica fiind, crezand ca e suc! A ajuns in coma la spital! dar aici discutam de niste animale destul de mari. Este posibil oare sa fie o intoxicatie de acest tip? Sau cauza ar trebui cautata in alta parte! Eu asa am considerat!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)