liviutzbogos scrie:si bunica bretelemodigliani scrie:
Liviutz , aveati la facultate lectii d-alea cu "Ana are mere" , "mama are pere" ?![]()
Aveam, aveam...
liviutzbogos scrie:si bunica bretelemodigliani scrie:
Liviutz , aveati la facultate lectii d-alea cu "Ana are mere" , "mama are pere" ?![]()
Aveam, aveam...
alt stupar scrie:hei, ce s-a ales de unificarea aia ?
Cum sta treaba ?
Florin Dobre scrie:Da-i spatiu sa nu-ti roiasca.
duma scrie:Liviu eu am renunțat la unificare si am mers pe hrănire de completarea " forte "si am sa pregătesc din timp pentru primăvară turte. Daca nu supraviețuiește o matca te chem pentru unificarea "părerilor "
si o sa iau mănuși si pentru invitați
.
TDI scrie:Acum 3 ani i-am vandut unui prieten 2 familii de albine. Iarna trecută a intrat cu 6 familii pe iarnă. La începutul lunii octombrie le-a pus turte preventiv(foarte greşit) - în pofida recomandării mele explicite, ultima mea vizită făcută la stupii lui fiind la începutul lunii septembrie. 5 unităţi s-au descurcat foarte bine. A 6-a a murit la jumătatea lunii martie, avea 6 rame cu cantităţi de la 1.5 kg în sus(peste 70% miere). Dacă era strâns pe 3 rame, turta fiind adăugată cel mai devreme la 5 ianuarie familia supravieţuia. Am găsit matca moartă lipită de turtă. P.S. Acum are 9 familii de albine.
Mult succes Duma!
liviutzbogos scrie:Miercuri, 13 noiembrie, ale mele harnicute carau polen de zor...deh, mai au "puradei" de hranitImi pare rau ca nu am filmat azi, sa fi vazut ce aglomeratie era, si puiet la zbor, si carause cu polen, ca-n primavara
duma scrie:BROTHER !!!!! Ce avem noi aici ..... da da ..... ce avem noi aici ? un suport de stupii !![]()
![]()
polen trebe ca sunt flamanzi ai mici !!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori