redoo scrie:Dezvolti putin si metoda de lucru cu ei? Asa mai la rece....
activ scrie:redoo scrie:cata miere ai in corpul de jos?
Puţină sau deloc, ... sus e full.
Florin Dobre scrie:Frumos!
activ scrie:Florin Dobre scrie:Frumos!
La ce funduri au ... normal !
Florin Dobre scrie:Frumos!
balu scrie:Cind am citit despre stupul ANTONESCU, am zis ca voi face si eu din aia, dar lenea e mare
BUNKA scrie:Is faini...o sa prinda la public...![]()
Asa trebuie sa arate o lada...cand o sa vada colegii cum merg si ce galopant ne vom inmulti pe genul asta de lazi...o sa fie jale !!
activ scrie:Pe cât de anevoios ... in ce priveşte pregatirea de iernare a Dadanţilor, saturându-mă de muncă, ... atât ca volum, cât şi ca număr de intervenţi/familie ( unificări, strâmtorări, dezcăpăciri, complectări, împachetări, etc.), ... pe atât a fost de lesne şi de simplu la MEA-uri,
... sunt pregătiţi de iernat încă de la începutul lui septembrie.
Trantorul@ scrie:activ scrie:Pe cât de anevoios ... in ce priveşte pregatirea de iernare a Dadanţilor, saturându-mă de muncă, ... atât ca volum, cât şi ca număr de intervenţi/familie ( unificări, strâmtorări, dezcăpăciri, complectări, împachetări, etc.), ... pe atât a fost de lesne şi de simplu la MEA-uri,
Pe semne ca nu ai invatat inca sa mesteci cum trebuie in ei ( ma refer la dadanti si bineinteles ca glumesc) , ori si cum faci o alegere castigatoare din toate punctele de vedere !!! (grija mare sa nu te plictisesti )
activ scrie:Trantorul@ scrie:activ scrie:Pe cât de anevoios ... in ce priveşte pregatirea de iernare a Dadanţilor, saturându-mă de muncă, ... atât ca volum, cât şi ca număr de intervenţi/familie ( unificări, strâmtorări, dezcăpăciri, complectări, împachetări, etc.), ... pe atât a fost de lesne şi de simplu la MEA-uri,
Pe semne ca nu ai invatat inca sa mesteci cum trebuie in ei ( ma refer la dadanti si bineinteles ca glumesc) , ori si cum faci o alegere castigatoare din toate punctele de vedere !!! (grija mare sa nu te plictisesti )
Dacă se pune problema să mă plictisesc ... mai fac 100 şi gata, s-a rezolvat.
Problema se pune ca eu însumi să fiu convins de ceea ce fac.
Trantorul@ scrie:activ scrie:Trantorul@ scrie:activ scrie:Pe cât de anevoios ... in ce priveşte pregatirea de iernare a Dadanţilor, saturându-mă de muncă, ... atât ca volum, cât şi ca număr de intervenţi/familie ( unificări, strâmtorări, dezcăpăciri, complectări, împachetări, etc.), ... pe atât a fost de lesne şi de simplu la MEA-uri,
Dacă se pune problema să mă plictisesc ... mai fac 100 şi gata, s-a rezolvat.
Problema se pune ca eu însumi să fiu convins de ceea ce fac.
Dupa ce ai scris sub poza din mijloc la mesajul comentat de mine cred ca esti destul de convins si ai observat ce trebuia sa observi , daca ai rezolvat si chestia cu logistica (transportul ) spor spre profesionisti (+501) .
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 92 vizitatori