Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 00:12

Buna seara.

Asa cum am promis candva, prin filmuletul de mai jos, am incercat sa cuprind in mare cam tot ce era de spus cu privire la acea mizerie provocata de dl Ursu. Daca mi-a mai scapat ceva voi reveni cu completarile de rigoare aici sau intr-un nou film.

Multumesc.
eduard.rotaru

Mesajde stefanmadalin » 05 Noi 2013, 01:19

Salut!
Pari un om foarte destept care acorda multa atentie detaliilor si care munceste, se pare pentru fiecare banut.
Nu inteleg insa cum l-ai lasat pe Ursu sa se joace asa cu tine. Cum zici si tu,indicii au fost destule. Cum de nu te-ai prins? Incepator zici ca nu esti,stiai si tu cum e cu albina, prost nu esti, cum te-a facut? Deci?
stefanmadalin

Mesajde Dila Daniel » 05 Noi 2013, 01:32

eduard.rotaru scrie:Buna seara.

Asa cum am promis candva, prin filmuletul de mai jos, am incercat sa cuprind in mare cam tot ce era de spus cu privire la acea mizerie provocata de dl Ursu. Daca mi-a mai scapat ceva voi reveni cu completarile de rigoare aici sau intr-un nou film.

http://www.youtube.com/watch?v=xyMtYb4qih0

Multumesc.

multumim si toata stima ca te-ai tinut de promisiune si ne-ai spus si varianta ta!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde alt stupar » 05 Noi 2013, 10:17

Multumesc.

Eduard, noi am vorbit la telefon imediat ce au aparut acele filmulete ale lui Ursu si-mi amintesc de promisiunea ta ca dupa ce instanta se va fi pronuntat vom vedea si o alta versiune a celor "strigate" de ex-profesorul actual mare inventator fara de brevet :twisted:
Respecte pentru determinarea de care ai dat dovada, de a merge pana la capat in stabilirea adevarului !

D-l Ursu... se stie ca cititi pe aici, cam incepe... sa se stranga laţul... si din ce in ce mai multi dintre copii astia fraieriti cu stupul minune isi vor pune oaresce intrebari... maine-poimaine va treziti ca e groasa treaba...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde TDI » 05 Noi 2013, 10:28

matematic vorbind...
TDI

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 10:47

alt stupar scrie:

Multumesc.

Eduard, noi am vorbit la telefon imediat ce au aparut acele filmulete ale lui Ursu si-mi amintesc de promisiunea ta ca dupa ce instanta se va fi pronuntat vom vedea si o alta versiune a celor "strigate" de ex-profesorul actual mare inventator fara de brevet :twisted:
Respecte pentru determinarea de care ai dat dovada, de a merge pana la capat in stabilirea adevarului !

D-l Ursu... se stie ca cititi pe aici, cam incepe... sa se stranga laţul... si din ce in ce mai multi dintre copii astia fraieriti cu stupul minune isi vor pune oaresce intrebari... maine-poimaine va treziti ca e groasa treaba...

Veti ramane surprins dar nu numai copii au fost fraieriti...cunosc destui oameni trecuti prin viata care au cazut in plasa celor 2...insa nu au avut puterea sa lupte pentru adevar...au mai multe metode de a atrage...o parte deja le stiti insa mai sunt si altele...
eduard.rotaru

Mesajde Closcutz » 05 Noi 2013, 15:24

Am intrat pe canalul la cu y sa vad niscaiva filmulete apicole si din una in alta ce sa vezi. Conu Ursu nu numai ca a fost vizitat de cei de la Viata satului ci s-a mai dus si el la ei sa le arate lada de zestre a bunicii cu trei familii. Pentru ladoaia respectiva isi flutura diplome, medalii si tot felul de tidule date de cei cu inventiile, care dupa mine, cred ca-s praf la apicultura. Acum spun si eu asa, dupa emisiunile alea nu i-a crescut cota individului rasunator... Asa ca are masa de manevra destula. Mai ales din cei care n-au facut pastoral in viata lor sa vada cum e sa-ti vina sa plangi ca nu mai poti ridica lazile...
Closcutz

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 16:03

Closcutz scrie:Am intrat pe canalul la cu y sa vad niscaiva filmulete apicole si din una in alta ce sa vezi. Conu Ursu nu numai ca a fost vizitat de cei de la Viata satului ci s-a mai dus si el la ei sa le arate lada de zestre a bunicii cu trei familii. Pentru ladoaia respectiva isi flutura diplome, medalii si tot felul de tidule date de cei cu inventiile, care dupa mine, cred ca-s praf la apicultura. Acum spun si eu asa, dupa emisiunile alea nu i-a crescut cota individului rasunator... Asa ca are masa de manevra destula. Mai ales din cei care n-au facut pastoral in viata lor sa vada cum e sa-ti vina sa plangi ca nu mai poti ridica lazile...

Diplomele respective sunt doar onorifice...nu au nici o valoare. Cum de altfel nu are nici o valoare acel brevet pentru schita stupului...
Asa cum i-a crescut cota la fel va scadea pentru ca nu poate merge la nesfarsit cu escrocheriile.
eduard.rotaru

Mesajde Closcutz » 05 Noi 2013, 19:50

Dle Rotaru eram foarte curios sa vad ce ati patimit din partea ,,marelui inventator". Am vizionat filmuletul dvs si am tras ceva concluzii. Ma mira faptul ca din intalnirea nefericita ati ajuns sa aveti atata incredere si sa-i dati pe mina destui bani, fara garantii palpabile. A profitat de faptul ca ati avut ceva bani pusi deoparte si de dorinta dumneavoastra de a face o afacere, cat de mult a putut. Va compatimesc pentru toata tarasenia. Cat despre lada minune, cred ca nu prea are legatura cu productiile record, nici macar cu productiile bune deoarec nu o vad practica pentru pastoral si nici pentru lucrul cu multe familii. Sper ca macar vatra de stationar sa fie buna sa va asigure macar doua culesuri de productie.
Closcutz

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 20:55

Closcutz scrie:Dle Rotaru eram foarte curios sa vad ce ati patimit din partea ,,marelui inventator". Am vizionat filmuletul dvs si am tras ceva concluzii. Ma mira faptul ca din intalnirea nefericita ati ajuns sa aveti atata incredere si sa-i dati pe mina destui bani, fara garantii palpabile. A profitat de faptul ca ati avut ceva bani pusi deoparte si de dorinta dumneavoastra de a face o afacere, cat de mult a putut. Va compatimesc pentru toata tarasenia. Cat despre lada minune, cred ca nu prea are legatura cu productiile record, nici macar cu productiile bune deoarec nu o vad practica pentru pastoral si nici pentru lucrul cu multe familii. Sper ca macar vatra de stationar sa fie buna sa va asigure macar doua culesuri de productie.

Ce am patimit?!...pai destul de multe. In primul rand neindeplinirea angajamentului pe care si-l luase privind consultanta si livrarea materialului biologic promis. Paguba materiala si morala prin simpla prezenta a sa la locatia in care ma aflu cu stupina. Denigrari si injurii la adresa mea prin inscrisuri si publicatii pe internet (care au fost salvate si pregatite pentru un nou dosar in instanta care incepe acum sa se instrumenteze), la diverse institutii ale statului cat si la locul de munca si nu in ultimul rand stoparea derularii proiectului pentru fonduri europene pe care il demarasem prin forte si resurse proprii.
Eu am crescut intr-un mediu in care am invatat ca trebuie sa acord minimul de incredere oricarei persoane pana la proba contrarie. La mine s-a dezvoltat un pic mai mult acest sentiment si pana acum am avut parte numai de oameni de calitate. Legat de lada...pentru toata lumea ar trebui sa fie foarte clar ca nu lada produce miere sau alte produse apicole...lada este doar un obiect de care se foloseste stuparul sa mulga tot ce poate de pe albina. Ca o anumita lada sau un anumit instrumentar apicol iti poate usura munca asta e alta poveste...depinde de alegerea fiecarui stupar. Am intalnit stupari care preferau ME-ul altii care preferau orizontalul iar argumentele fiecaruia erau ca asa simt ei ca lucreaza mai bine pe sistemele respective, evident fiecare incercand sa aduca cat mai multe argumente care au determinat mentinerea pe sistemul folosit. Productii se obtin, dar repet, nu depind de lada...
Cat despre baza melifera pot spune ca nu ma plang...voi incerca sa arat in niste filme viitoare cum fac eu miere, cum obtin materialul biologic de calitate, ce albina am si cum folosesc aceasta lada in paralel cu alt tip de lada...
eduard.rotaru

Mesajde kamy » 05 Noi 2013, 21:09

Ioan Guist scrie:
tzatza de serviciu. ( ase citii tzatza ca si mamelon si nu tzatza ca si personaj )

ioane ai grija sa nu le dai lapte stricat sa se-mbete cumva!?
kamy

Mesajde kamy » 05 Noi 2013, 21:11

cristi x scrie:
ionutzdrobis scrie:Eu sunt amator si ma amuz cateodata vizionand lectiile "profului online"..mi se pare patetic...dar exista,uneori lucruri de invatat si de acolo...nu putem pune in practica balivernele lui ..omul incearca sa vanda ce are....ce il duce capul,iar un profesionist cred ca ar putea cel mult sa se amuze....sa iei atitudine mi se pare cam multa energie risipita pt nimic.

nu este deloc risipa de energie. un panglicar ca asta mergand pe la toate televiziunile si vazandu-l niste birocrati de la ministerul finantelor ca vorbeste de stupul producator a 1000 euro/an, ne trezim maine cu impozit de 100 euro pe familie. asa ca?????????

cristi x nu el e prostu,noi astialaltii santem,el s-a gandit bine la fundu dansului,pe cand noi lasam aca s-o faca!
kamy

Mesajde bio » 05 Noi 2013, 21:16

Edy, ce sa-ti spun..??>...interesante lucruri aflu acum.

In primul rind.....imi place ca ai o parere buna despre tine..:)...sindromul ursu o fi contagios ?

Te-ai cunoscut cu nea' ursu..v-ati placut,... v-ati luat....cred ca este cam tirziu sa-l acuzi pe nea ursu dupa ce v-ati pupat atit timp. Totusi este bine, poate deschizi ochii si la altii tantalai .
bio

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 21:17

kamy scrie:
cristi x scrie:
ionutzdrobis scrie:Eu sunt amator si ma amuz cateodata vizionand lectiile "profului online"..mi se pare patetic...dar exista,uneori lucruri de invatat si de acolo...nu putem pune in practica balivernele lui ..omul incearca sa vanda ce are....ce il duce capul,iar un profesionist cred ca ar putea cel mult sa se amuze....sa iei atitudine mi se pare cam multa energie risipita pt nimic.

nu este deloc risipa de energie. un panglicar ca asta mergand pe la toate televiziunile si vazandu-l niste birocrati de la ministerul finantelor ca vorbeste de stupul producator a 1000 euro/an, ne trezim maine cu impozit de 100 euro pe familie. asa ca?????????

cristi x nu el e prostu,noi astialaltii santem,el s-a gandit bine la fundu dansului,pe cand noi lasam aca s-o faca!

Treaba cu impozitul era evidenta deoarece s-au dat destui bani din fonduri europene si trebuiau cumva sa se intoarca inapoi o parte din ei, ca deh...de ce sa se bucure si bietul stupar de un trai decent si linistit?!. Acum ca dl Ursu vine si sustine public atatea aberatii posibil sa cantareasca ceva procente la impozitare...
eduard.rotaru

Mesajde eduard.rotaru » 05 Noi 2013, 21:21

bio scrie:Edy, ce sa-ti spun..??>...interesante lucruri aflu acum.

In primul rind.....imi place ca ai o parere buna despre tine..:)...sindromul ursu o fi contagios ?

Te-ai cunoscut cu nea' ursu..v-ati placut,... v-ati luat....cred ca este cam tirziu sa-l acuzi pe nea ursu dupa ce v-ati pupat atit timp. Totusi este bine, poate deschizi ochii si la altii tantalai .

Din cate ai putut observa eu am fost cel acuzat...cat despre pupat, daca ai fost atent la ce am zis in film, ai fi inteles ca 99,9% din ce face dl Ursu e regie adevarata cu care eu nu am fost de acord dar recunosc ca i-am facut pe plac de cateva ori...
eduard.rotaru

Mesajde kamy » 05 Noi 2013, 21:26

nu nene io nu vorbesc acilea de impozit ca ala-i batut in cuie de cand au inceput governantii sa faca imprumuturi la femei!io vorbesc aici de subventie care trebuia sa fie peste impozit cum e la oieri si boieri da aia probabil nu si-au trimis oile si boii sa-i reprezinte la autoritaturi!
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE