alt stupar scrie:eduard.rotaru scrie:Buna seara.
Asa cum am promis candva, prin filmuletul de mai jos, am incercat sa cuprind in mare cam tot ce era de spus cu privire la acea mizerie provocata de dl Ursu. Daca mi-a mai scapat ceva voi reveni cu completarile de rigoare aici sau intr-un nou film.
Multumesc.
Eduard, noi am vorbit la telefon imediat ce au aparut acele filmulete ale lui Ursu si-mi amintesc de promisiunea ta ca dupa ce instanta se va fi pronuntat vom vedea si o alta versiune a celor "strigate" de ex-profesorul actual mare inventator fara de brevet![]()
Respecte pentru determinarea de care ai dat dovada, de a merge pana la capat in stabilirea adevarului !
D-l Ursu... se stie ca cititi pe aici, cam incepe... sa se stranga laţul... si din ce in ce mai multi dintre copii astia fraieriti cu stupul minune isi vor pune oaresce intrebari... maine-poimaine va treziti ca e groasa treaba...
Ca veni vorba de faptul ca a fost profesor...a fost data afara din invatamant si are un dosar disciplinar de vreo cateva sute de pagini. S-a judecat la vremea respectiva cu Min Invatamantului si evident ca a pierdut...tot asa, in stilul caracteristic, el se dadea victima a sistemului. Dosarul disciplinar a fost deja anexat in cel de-al doilea proces la care speram in viitorul apropiat la o decizie favorabila...