Zilele astea,
stând degeaba, am făcut în Google Sketch-up câteva proiecte ale diferitor dispozitive apicole pe care doresc să mi le construiesc. Precizez că ideile le-am luat de pe internet, de la diferiți apicultori, ale căror dispozitive mi-au plăcut, și pe care, din păcate, nu-i mai știu cu numele. Eu mi-am făcut proiectele doar pentru a avea de la început dimensiunile, ca să greșesc cât se poate de puțin în momentul construcției lor. Astă seară, pentru că nu mai găseam o fotografie pe internet, pe care să i-o arăt lui Ves Lucian din Zăbrani, am făcut proiectul unui schelet din lemn, care poate fi folosit, peste o tavă adâncă din plastic, ca improvizație pentru descăpăcirea ramelor. Celelalte proiecte le voi posta zilele următoare, pentru că sunt într-un calculator la care nu am acces acum.
...bucățelele mai mici, de la bază, intră în interiorul tăvii, asigurând stabilitatea ansamblului.
Dacă e cineva care dorește dimensiunile, cu dragă inimă, însă nu le-am postat pentru că fiecare adaptează dispozitivul la tava pe care o are sau o găsește de cumpărat.