dicu.ion57 scrie:eugen67 scrie:Nea Dicu.....jos palaria!!!.....mai explicit de atata cred ca nu se putea.
Nota 10 cu + si felicitari,pentru sinceritatea si transparenta de care dati dovada.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere in continuare!
..sa ne auzim cu bine!
RESPECT![/quot
Domnule Eugen ,nu pot sa incep o discutie ,sa incep sa prezint ceva si s-o las in coada de peste.Omul trebuie sa vada si o foto ca sa fie treaba inteleasa ca si mie daca imi spne cineva ,ca are urdinisul facut pe fundul stupului ,eu il cred dar daca nul si vad degeaba colegul are intentie frumoasa dar nu este finalizata.Cu multa placere o sa colaboram.De cind folosesc ce ati vazut am terminato cu ramele mucegaite .Puteti sa puneti ziare pe fiecare rama ,dar daca aveti ziare sa acopere toata rama este si mai bine.La inceput uni colegi cind le-am aratat rideau de se tinea cu minile de burta ,spunundu-mi in ris bineinteles ca un chisc de ziare este putin pentru mine.Cind a venit primavara cine topea ramele mucegaite ,s-au cine se vaita de umezeala de curgea apa pe urdinis ,buni mei prieteni.Atunci i-am invitat sa aleaga ei la intimplare care stup doreste ,sa verificam starea ramelor dar mai ales cuibul ,si cind a vazut ca nu era pic de mucegai iar cuibul uscat ca vara ,atunci eu nu am ris ci i-am indemnat sa faca ce am facut eu doar la citiva stupi ,sa se convinga pe stupi lor de rezultat.Vedeti dv treaba este foarte simpla ,dar daca raminem inchistati si nu aceptam ce fac si alti de multe ori pierdem.Toate cele bune.
eugen67 scrie:..pentru cei care mai ierneaza in pat cald si mai au dubii in privinta metodei de iernare, la pagina 4 din acest topic,nea Ion a explicat pe etape un sistem de iernare eficient pe care dumnealui il foloseste de mai multi ani si de care este foarte multumit. Incepand din acest an il folosesc si eu avand incredere 100% in indicatiile date de nea Ion Dicu.
Succes!
dicu.ion57 scrie:Astazi am continuat cu impachetarea definitiva la stupi.Fiind racoare am putut sa vad mai bine pe cite rame sa strins ghemul.La unele fam am mai scos cite o rama iar la alti am adaugat dupa caz.Pe ramele dupa diafragma nu mai era nice o albina.
dicu.ion57 scrie:Adepus o mare cantitate de propolis,dar asa las si eu nu le stric munca.
proapis13 scrie:dicu.ion57 scrie:Adepus o mare cantitate de propolis,dar asa las si eu nu le stric munca.
Ce e bine acum s-ar putea sa le cauzeze la primul zbor de curatire![]()
salve
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori