Closcutz scrie:Am luat camioneta dupa ce in 2012 am pierdut cea mai buna familie a mea transortand stupii la floarea soarelui cu o ditamai remorca tip vagon (ia cam 15 t de grau); remorca asta avea o mare hiba: in spate oblonul era fractionat in doua si puteai deschide ori partea de sus ori partea de jos. Verticalii cu cat nu incapeau ca cei fara cat si ca orizontalii pe partea de jos si au trebuit trecuti peste axul de la jumatatea oblonului cam la 1,7 m inaltime. Operatiunea a decurs foarte greu si familia cea mai buna efectiv s-a topit,s-a oparit puietul, n-am mai putut salva aproape nimic.
Anul asta am facut constatarea ca v 12 r nu-i pentru mine ca nu incap decat asa cum v-am povestit dvs( nu altora care cauta subintelesuri si nici nu stiu de discutie si nici macar nu-i intereseaza problema).
Da am inteles ce si cum faceti....si eu tot cu ac problema am avut(dif marimi de stupi10-11-12r cu cat marimi diferite) la transport si de aceia v-am facut"dedicatia"dar si pt altii....Nu stiu daca cu o axa s-au cu doua "fetele"o duc mai bine daca drumul e naspa...Platforma are 165/280 cm,are arcuri din foi si cum am spus incap 15 st de 12r cu cat 1/2 pe rind,iar pe margini(toate laturile)are sudat niste cirlige prin care trece funia sau se prind chingi
P.S-Nu oblig pe nimeni sa faca ca mine,face fiecare ce si cum crede ca-i mai bine...SPOR!!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!