FLORINELU scrie:Nelutile,m-am uitat la filmuletele tale,la primul dupa umila mea parere era un pic de agitatie datorita faptului ca tu le-ai mutat cam cum nu trebuia si le-ai cam zapacit,ele isi cauta casa pe vechiul loc nu o gasesc,vin la noul loc,nimeresc la alta casa si se mai si cearta cum de altfel ai vazut si tu si ai filmat. dupa cum sa vazut din filme distanta la care le-ai mutat nu e prea mare,asa ca pana la urma au gasit ele unde sa mearga(nu toate),mai cu cearta,mai cu bataie,dar se pare ca a iesit totul bine,ceea ce nu inseamna ca trebuie sa mai repeti isprava asta,ca doar stii ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. deh,norocul incepatorului.
am si eu o intrebare la tine: poti sa-mi spui si mie rostul foliilor alea la stupi?ca izolatie nu tine,condens si umezeala tine,etc....
eu sant total antifolie peste stupi.,sa vezi cate critici o sa primesc........
FLORINELU scrie:vezi ca ai urdinisul prea mare pentru data asta la toti stupii,redul cel putin la jumatate,daca nu si mai mult,in functie de puterea familiei,si asta favorizeaza furtisagul. de acum inainte se pot monta grilajele antisoareci.
FLORINELU scrie:si eu am 10 lazi cu sita antivarooa,iernez cu sibarul deschis 1/2 dar fara folie si fara probleme.
tiby visan scrie:asa vreau si eu sa-i inpachetez pe ai mei numa ca eu folosesc polistiren alb de acela de care se pune pe la case,iar acolo la ultima rama pun polistirenu dupa care diafragma anul trcut am avut polistiren numai la diafragma si toate au iernat numai acolo,la cum ai pus tu dupa diafregma nu stiu daca is face treaba cum trebuie asta e o parere a mea acuma tu faci cum vrei.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori