Sus, deasupra satului, acolo unde norii se aduna la sfat iar soimii dau tarcoale cuibului soarelui, Un varf de deal rebel s-a lasat inconjurat si sedus de padurea vesnic frematanda ; Acel luminis incremenit in timp a devenit pentru mine o prisaca sacra a sufletului, Dar norii negrii aparuti pe neasteptate m-au alungat departe, lasandu-mi inima sangeranda.
Singuratea a fost paharul meu golit de o lume ce mi s-a scurs prea sec pe dinainte, In lupta inutila si cu prea mult sacrificiu am reusit sa ma ridic dupa multe vijelii ; Desi m-am luptat cu iadul nu vreau sa fiu bocit atunci cand ma voi stinge , nu vreau sa fiu tinut minte, Sunt plin doar de regretul a ce nu am putut fi si ca am fost doar interpretul propriei nebunii.
De aceea cand voi muri as vrea sa aud greierii tzaraind de printre stele , as vrea sa fie noapte, Iar luna sa ma mangaie pe crestet cu lumina ei blanda, ca o miere calda ce curge din faguri ; In prisaca din varful de deal sa ma duceti fara alai, invelit doar cu giulgiu de pe patul de moarte, Sa ma ingropati adanc la umbra grea de nuc , iar la capatai sa puneti doar un stup facut din lemn de garduri.
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
O spun eu, că văd că nimeni nu îndrăzneşte: " ne-ai pus ghiaţă la inimă" Eu unul, nu am îndrăznit nici să respir aici pe VRS pînă nu te-am văzut din nou şi sper să fie doar o repriză ca atîtea altele. Am şi eu uneori voluptatea suferinţei.
Moonshine (1970)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu scrie: Am şi eu uneori voluptatea suferinţei.
Ai surprins esenta! Un suflet de artist simte nevoia sa refuleze diversele sale stari de spirit printr-o maniera expresiva (ce poate duce uneori la crearea de capodopere). Nu e cazul meu
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
"Ghiaţă" în loc de gheaţă. Chiar dacă am folosit o expresie împrumutată în mesajul către tine, nu pot pretinde ca am preluat-o aşa. De undeva, ascuns, butonul de edit îmi zîmbea cumva ... Închisese taraba.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.