Bambucha scrie:Efectul de turma ar trebui aplicat strict in perioada uceniciei, dupa aia o data cu baza asimilata daca nu incepi sa-ti pui intrebari, sa experimentezi, si sa ai curaj atunci meriti sa ramai acolo cu turma.
Apicultura nu este o stiinta exacta sau o mega treaba complicata cum poate incearca unii s-o picteze, tot ce conteaza este sa iubesti albina si sa incerci s-o intelegi! Un "apicultor" cu state vechi care ramane conservator toata viata si nu e deschis la nou se va plafona.
cristi_vidican scrie:Mai jos găsiți niște scanări dintr-o broșură prezentată la un târg apicol. Tehnologia e a unui sârb. Multe detalii nu cunosc, dar este un material foarte bun pentru cei care vor să lucreze intensiv pe MER.
Mai demult am vrut să pun aceste informații la Fan club MER. Adi Blaguescu e martor la asta, dar vroiam să le pun în formă scrisă, nu în poze.
Timp pt a le transcrie nu am, așa că e bine și așa.
alt stupar scrie:Adica cum ? Nu-i mai frumos asa, sa ramana misterul ?
daca alde X face titlu de glorie din a fi primit pe mail si a posta fara acceptul celui care i le-a transmis un facsimil, 5 pagini din cele 50 cat are brosura... va dati seama ca secretul, marele secret inaccesibil pinguinului i se releva cetitorului tocma` in celelalte 45 ?
cristi_vidican scrie:Mă gândeam ca în viitor, pe măsură ce voi stăpâni tot mai bine munca cu MER-ul să fac o serie de filme în care să prezint de la A la Z această tehnologie așa cum o știu eu.
Dacă vreodată nu voi avea ce face, voi face asta.
Dacă îmi va fi dor de tăvăleli, de seri în care n-am chef să stau cu familia, ci pe forum, să trimit mesaje private, e-mailuri, telefoane, o să fac astfel de filme și o să le postez.
Dacă voi vrea vreodată să-mi șterg contul pe youtube, să-mi șterg adresa de e-mail, să rup orice legătură online cu apicultorii, voi face astfel de filme.
Poate va veni și ziua aceea
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori