Florin Dobre scrie:Iti inteleg stresul. E ceva normal. Toti trecem prin asta la inceput. Iernarea este un test.
Cu toate ca, zic eu, am facut tot ce trebuia sa nu am probleme cu stupii peste iarna, ceva seminte de morcov tot au mai ramas.![]()
Dar o sa incerc sa ma abtin de la a mai umbla in ei iarna.
BogdanU scrie:Se pare ca a venit si dalba si odata cu ea si temperaturile scazute.
stefanmadalin scrie:BogdanU scrie:Se pare ca a venit si dalba si odata cu ea si temperaturile scazute.
Frumos peisaj, initial am crezut ca este de iarna trecuta, dar nu are cum sa fie din moment ce tu esti la prima iernare.
Asa era si eu in prima iarna. Pentru mine cea mai mare grija era daca au miere sufucienta? Si ca sa te mai linistesc, iti recomand sa te uiti peste acest tabel, si daca rezerve suficiente in cuib, te mai poti linisti.
BogdanU scrie:Oricum, saptamana asta sau cealalta am de gand sa pun tabla pe capacele care nu au, iar cand o sa dea frigul bine sa renunt la suportii pe care stau stupii si sa ii mut 0,5 m mai in fata pe niste suporti mai acatari si definitivi! Sa vedem cum stau cu timpul deoarece am program la servici de la 8 la 6 plus o sambata da una nu ... dar trebuie sa gasesc eu timp ...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori