da las ca gasesc pe vreunul sa-l pot peria si eu, asa, frumos...ca la ploiesti !
sa traiesti badie !!!
Adi Hodis scrie:Care a ascuns p´ala mic care saluta cu manutza ??? ... emoticonul ala

alin m scrie:... sa vad si eu lazile alea Mer sa
vad cum le lucrezi asa live. da nu anu asta . la anu
alin m scrie:am inteles.
da dupa ce iese albina prezinti modul de lucru in lada ? tot live
Adi Hodis scrie: ... din ceea ce stiu spun si altuia, am invatzat si eu de la colegi asa ca dau si eu ...
alin m scrie:alin munteanu galatean prin nastere, negru in industrie, apicultor prin dorinta proprie, si sper in viitor beneficiar de fond european - asta daca nu ma omoara astia cu birocratia lor.
Am niste orizontali la care lucrul cu rama papa timp din pacate. initial am zis ca o sa trec pe 10r +caturi, dar tot citind de 2 ani forumul m-am autoconvins din ce am citit de la tine, nea Gica, Joni IT... ca timpul poate fi economisit prin alt tip de lada. asa ca incerc sa ma documentez si practic de aceea am indraznit sa te apelez. pentru ca tu ai MER si pt ca tipu asta de lada sper sa nu ceara asa mult efort fizic. ma omoara cu zile orizontalii la carat. nu prea scriu pe forum ca nu's vorbaret din fire. eu si albina e perfect ca nu e necesar sa vorbim

Adi Hodis scrie:@Alin m
@Jonny ... denumirea de multietajat, iti spune ceva ? ... daca nuu, ... multi = mai multe ... etaje = caturi ( corpuri idendice ) iar inaltimea ramelor fiind mai mica, nu cred ca scoate din notiune MER-ul ( multietajat redus ).
Ca nu figureaza in STAS din RO, asa este dar e f. posibil sa existe in alta tzara, nu stiu care.
Adi Hodis scrie:Inca folosesc modelele acestea, ME si MER.
Acum 15 ani gandeam ca tine, tanar si plin de energie dar asta este trecatoare ... acum prefer sa fac rame mai multe ( ca nu-s grele ) decat sa manevrez mai multe caturi grele, de ME.
Candva o sa mai reflectezi si tu si probabil ( 90 % ) vei combina cuib ME cu magazii MER.
alin m scrie:...
scuze adi mai pune la socoteala o bere
Altul mai aproape nu am gasit cu Mer
Adi Hodis scrie:alin m scrie:...
scuze adi mai pune la socoteala o bere
Altul mai aproape nu am gasit cu Mer
Daca te straduiesti ... o sa-l gasesti pe d-l Valter din Constanta.
Poate ca-i prinde bine o bere.
Adi Hodis scrie:
Ca nu figureaza in STAS din RO, asa este dar e f. posibil sa existe in alta tzara, nu stiu care.R.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori