butoiul de la geam este unitatea de aer conditionat.
am si eu masina de-asta ...doua
ghimpati scrie:Masina+remorca = 2 drumuri = 92 de stupi transportati+cabana de dormit si extracrie
liviutzbogos scrie:ghimpati scrie:Masina+remorca = 2 drumuri = 92 de stupi transportati+cabana de dormit si extracrie
Ma gandeam ca folositi si o remorca...masina cum se descurca cu o asa incarcatura? Si, banuiesc ca e nevoie de permis categoria C, BE, ceva?
Nu am construit insa lucrez cu niste dispozitive care sunt incarcate pe camioane folosind acelasi principiu. La camioanele cu sistem de basculare montarea si demontarea picioarelor se face cu minimum de forta musculara.csaa scrie:Ai construit tu asa ceva? Cat te-a costat?
iunicu scrie:Nu am construit insa lucrez cu niste dispozitive care sunt incarcate pe camioane folosind acelasi principiu. La camioanele cu sistem de basculare montarea si demontarea picioarelor se face cu minimum de forta musculara.
csaa scrie:Ai construit tu asa ceva? Cat te-a costat?
ghimpati scrie:La mine unpic mai rudimental 2 persoane 2 cricuri hideaulice si 10 minute ridicatu sau lasatu pe punct
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori