Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde patrascu » 01 Dec 2013, 18:25

Pentru .......romanii de oriunde

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 03 Dec 2013, 01:07

Bună seara la toată lumea !

Ori vă pregătiţi de sărbători, ori aşteptaţi să vedeţi ce bucăţi am pus eu la baiţ. (am încercat o glumă dar a ieşit ca-n maneaua aia ... Rîd cu tine şi glumesc / să nu vezi că te iubesc )
De fapt, şi eu mă uit după voi.
Vă amintesc că luna asta, noul vereseu, cel în zodia Lupului, împlineşte trei ani.
Mă gîndesc că ar fi bine să zugrăvim, să rearanjăm mobila, să facem ce face orice gospodar care se pregăteşte de sărbători şi pote, să facem ce nu am făcut încă.

LUPU' ALBINELOR scrie:Astăzi, marți 21.12.2010 este o zi ce va rămâne în istoria forumului "STUPĂRITUL" pt totdeauna !
declar lansarea în undă a primului "Video-Radio" ce emite de pe un forum, UNICUL de pe întreg internetul !!!
" T U T O R I A L "
Vom avea telefoane în direct, rubrica 'Răspundem ascultătorilor', Concursuri, 'Publicitate', 'Rețeta Zilei, 'Sfatul Medicului', 'Știri', inedita rubrică :'- Știi !- Și la ce-ți folosește ?'...și, sigur că lista poate continua...cu ajutorul și implicarea mea și a voastră. Deci A NOASTRĂ, A TUTUROR...
Putem dezvolta și perfecta această idee și să dăm împreună noțiunii de "Socializare pe Forum" o dimensiune și o formă nemaiântâlnite...

Aştept să aflu dacă sunteţi interesaţi de propunere şi să ... contribuim.

dacă tot am propus schimbări, asta e pentru Naşu'
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 03 Dec 2013, 01:10

Şi ca să nu credeţi că umblu cu favoritisme, asta-i pentru toţi
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 03 Dec 2013, 18:33

Pai, daca esti de-al nostru... dau si eu un rand...

ignatov andrei

Mesajde ioanpuiu » 03 Dec 2013, 21:35

ignatov andrei scrie: daca ...

Dacă ştiam că ajungi primul, puneam ceva pentru tine.

:)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 03 Dec 2013, 21:39

Dacă cei vechi nu au ajuns încă, îi inţeleg: "nici broasca nu cîntă pe uscat"
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Dec 2013, 00:40

- Puiule, a dat nostalgia vremurilor bune peste tine ? Vrei o ‘Renastere’ a VRS-ului ?
Nimic nu e imposibil daca gasesti suficienta pasiune.
Dar te intreb , cati nebuni de talia mea ai mai intalnit tu in viata pana acum ?

Tu sti cat sacrificiu pretinde un proiect de talia VRS-ului ? Si asta, fara nici o finalitate practica, doar de amorul artei, de dragul muzicii si a posibilitatii de a te exprima prin ea cu alti melomani…
Daca nu esti un impatimit capabil sa inspire si pe altii, atentie marita, ca intri in ‘Danger Zone’ !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Dec 2013, 00:41

Va trebui sa convertesti un grup de fani dornici sa se stranga in jurul ideii, si sa ofere intotdeauna numai ‘crema’…

Sa aiba filing

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Dec 2013, 00:43

si o comprehensiva intelegere a Rock and Roll-ului !

Daca vrei sa sufli in jar ca sa aprinzi din nou scanteia, eu voi fi pe aproape si te voi ajuta sa pastrezi flacara vie, ca sa poata fi pasata si generatiilor care vin…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Dec 2013, 00:45

Altfel, eforturile se vor pierde fara a fi tezaurizate, iar VRS-ul nu se va putea achita de misiunea sacra de a vindeca natiunea de manele…

DJ LU' ;) :D 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde nicus » 04 Dec 2013, 01:44

Faine vremuri trecura, se gasea wiskey, muzica si .. parca nu era asa de rece. (topirea ghetarilor o posibila cauza)

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ioanpuiu » 04 Dec 2013, 02:45

Da Lupule, vreau.
Mai mult chiar, am nevoie să mă încălzesc la flacăra ascunsă în jarul ăla .
Vezi tu, cădura e cheia cum bine a observant nicus. Ea există dar e mai puţin vizibilă pentru cei noi sau care ar putea veni aici şi care încă nu ştiu unde să o caute.
LUPU' ALBINELOR scrie: Tu sti cat sacrificiu pretinde un proiect de talia VRS-ului ? Si asta, fara nici o finalitate practica, doar de amorul artei, de dragul muzicii si a posibilitatii de a te exprima prin ea cu alti melomani…

Sacrificiu ? În nici un caz.
Viaţa noastră e plină deja de o multitudine de gesturi practice care, adunate, se concretizează în acţiuni pragmatice.
Avem nevoie să facem lucruri "fără rost", doar pentru placere şi s-o facem într-un ritm lent, natural, nu într-unul de sacrificiu.
Senzaţia că trecem grăbiţi cîteodată şi lăsăm o piesă-două ca într-o cutie a milei, să ţinem "pacientul" în viaţă, a fost grea uneori dar întotdeauna am sperat să-l facem bine.

Ocazia de-a face o reparaţie ref. la Petr Green - Black magic woman a venit de la nicus (mulţumesc!) necesită ceva spaţiu, o las pe mai tîrziu dar ar putea fi o temă comună.

Sardinas, că tot era pe ţevă
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Dec 2013, 03:01

- Pentru Ignatov:

LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 04 Dec 2013, 03:16

Am cîteva propuneri şi prima pe care vreau să o votaţi este folosirea [urlnew=] la postarea videoclipurilor,pentru avantajele pe care le oferă în materie de spaţiu şi viteză de încărcare a paginii.
Dacă ajungem vreodată la o discuţie pe o piesă şi vrem să prezentăm mai multe versiuni, ajută chiar daca se pierde ceva la grafica paginii.
Nu ştiu daca e nevoie de economia asta sau dacă e binevenită, pe mine nu mă deranjază. Aştept variante.

Asta a fost prezentarea lui Eric Sardinas
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 04 Dec 2013, 04:09

Pentru Lupu...

ignatov andrei

Mesajde ioanpuiu » 04 Dec 2013, 12:23

LUPU' ALBINELOR scrie:Sa aiba filing

Să ştii că nu mă aşteptam să-mi vină apă la moară aşa curînd (sau ai făcut-o intenţionat ?) dar este ocazia potrivită să dezvolt ce-am început ieri.

Am ascultat Diamonds and Rust dar am simţit nevoia să caut versiunea originală pe care o ştiam aşa de bine.
Nu contest (ba chiar recunosc) calităţile vocale ale celor care au preluat piesa dar eu le simt goale de conţinut în privinţa "filingului".
Chiar nu pot să gust metal-filingu' încărcat de nostalgie şi tristeţe :lol: sau pe cea cu care , îmi amintesc, ne-am mai întîlnit noi aici,văduva veselă şi mimetismul ei muzical
În proiectul VRS initial, ai propus printre altele discuţii libere pe orice temă şi asta încerc să resuscitez printre altele, dar într-o formă care poate fi un model de înţelegere pentru oricine pe orice subiect.

Subliniez încă o data că preferinţele muzicale sunt absolut subiective
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE